Sådär

Fortsätter frysa halvt ihjäl, vet seriöst inte vad jag ska ta mig till. Det är fruktansvärt att frysa på detta sätt helt ärligt. Kan inte vara ute och inne får jag ligga nerbäddad i flera lager kläder under en filt. Orimligt.
Jag har iallafall övat på att göra ingenting mellan arbetspassen men det har gått sådär och det kliar i mig, haha. Har inget att virka på, tänkte försöka att inte baka. Sträckte mig till att köra en tvättmaskin men den sköter sig själv så ja, jag ligger i soffan och glor på rederiet. Bara en och en halv timma kvar till kvällspasset så jag ska väl förhoppningsvis överleva. Ska ta mig en lång, varm dusch efter jobbet har jag tänkt och ta mig en macka med köttbullar och rödbetssallad. Längtar redan. Ett arbetspass kvar imorgon innan helgen är över. Hade tänkt att vara hemma de kommande dagarna men så upptäckte jag att jag glömt en sak hos mamma så jag åker till Vänersborg efter jobbet imorgon kväll sen till mamma på måndag. Bäst att hålla sig sysselsatt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,

Hej! Jag har också haft långvariga problem med att alltid frysa. Fick tips av en vän vars partner hade likadana problem, att äta b-vitamintabletter. Jag provade en kur under 2-3 månader och till min stora förvåning så hjälpte det! Jag är inte alls lika frusen nu för tiden. Kanske värt för dig att testa om du inte redan gjort det 😊 Ha det gott!