Safe Accounting - en digital auktoriserad redovisningsbyrå

Inlägget är i samarbete med Safe Accounting.

God kväll, hur har ni det där ute? Jag har nyss kommit hem efter en lång dag minst sagt, tappade ett hjul på motorvägen så mest glad att man kommit hem alls men det är en historia till en annan dag. Nu har jag nämligen något roligare på gång och det är att få skriva lite om Safe Accounting som detta inlägg är i samarbete med.
De driver då en digital redovisningsbyrå som är auktoriserad och har sitt säte i Stockholm men har kunder över hela landet så även om du inte finns i huvudstaden så har du möjlighet att ta hjälp av dom.

Safe Accounting erbjuder de flesta tjänster inom ekonomi för ditt företag däribland rådgivning och konsultation inom skatte-, redovisnings- och bokföringsområden. Det här med ekonomi kan vara hel snurrigt inte minst när det kommer till företag och om du dessutom driver ditt egna så finns det oftast mer än nog att stå i förutom ekonomin så då kan det vara skönt att ha några att luta sig emot och få en hjälpande hand när det behövs. Safe Accounting är det rätta valet då de har formell kompetens med rätt utbildad personal som har praktisk erfarenhet för att ha ett ännu bredare perspektiv och förmågan att se helhetsbilden.
De har oavsett storlek på ditt företag ett högt engagemang där de vill finnas till och räcka till hela vägen och se till att era behov blir tillgodosedda.
Det finns idag i Sverige en rad olika lagar och krav kring ekonomin när det kommer till företag. En stor del av den ekonomiska aspekten är redovisning. Redovisning är ett ganska brett begrepp och innehåller betydligt mer än bara bokföringen som man annars också för. Det börjar närma sig tiden för årsredovisningar och det kan finnas otroligt mycket att reda med. Safe Accounting sysslar med digital redovisning som är perfekt i ett redan digitaliserat samhälle.

Jag ska inte sitta här och rabbla på tok för mycket jag ville mest upplysa er om att de finns och hjälper er med er företagsverksamhet och ekonomi, oavsett vad det gäller. Så om du driver eller är en del av ett företag som skulle behöva lite hjälp eller skulle uppskatta lite avlastning så är det Safe Accounting ni ska kontakta.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar