Sängbord från Kila möbler

Inlägget är i samarbete med Kila möbler.

Godmorgon, hoppas ni har fått en god natts sömn och känner er redo för en ny dag. Jag har sovit som en prinsessa och känner mig mer än redo så jag har slagit mig ner i soffan med en stark kopp kaffe och datorn och tänkte passa på att skriva det här inlägget innan dagen drar igång på riktigt.

Idag har jag nämligen fått nöjet att samarbeta med Kila möbler. Jag tänkte vi kan dra lite kort vilka de är och vad de sysslar med. De har funnits sen 1978 men då under ett annat namn med inriktning på utemöbler i furu men även produktion av sängar. Under åren har de dock utvecklats och är idag en specialbutik med ett sortiment fullt av trädgårdsmöbler och sängar samt tillbehör. De har både fysisk butik och en webbshop så oavsett var i landet du befinner dig kan du få ta del av deras fantastiska sortiment. De själva har över 35 års erfarenhet av branschen så de vet verkligen vad dem sysslar med och du som kund kan känna dig helt trygg med att vända dig till dom för råd och tips. De erbjuder en nära, personlig service. Allt för att du ska kunna få hjälp hela vägen och känna dig nöjd med ditt köp.
För dig som handlar online så kan det vara bra att veta att de erbjuder 14 dagars öppet köp samt fria returer om det skulle vara någonting som inte blir riktigt som du tänkt.

Det jag vill berätta lite extra om idag är sängbord. Hos Kila möbler hittar du nämligen ett brett sortiment av sängbord i olika färger, material och stilar. Jag vågar nästan lova att det finns någonting oavsett vad du har för smak eller stil. Jag själv älskar att blanda vitt och trä och därför har jag valt att visa mina favoriter hos dom. Nästa gång jag byter ut sovrumsmöblerna så blir det garanterat någonting i den här stilen.
Ska du uppdatera sovrummet eller bara är lite nyfiken så tycker jag verkligen att du ska kika in hos Kila möbler och deras sortiment av sängbord.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer