Sänk din ränta med Finansy

Inlägget är i samarbete med Finansy.

God förmiddag, äntligen fredag och utanför skiner solen. Har väl inga direkta planer mer än att vila, vila och vila. Eftersom jag har mycket tid till ingenting tänkte jag passa på att tipsa er om någonting som jag inte hört om innan men som jag tycker är super smart, nämligen en prisrobot som Finansy använder sig av för att hjälpa dig få den bästa räntan i kombination med bäst avgift och såklart bra villkor.

Idag är det många som av olika anledningar har eller behöver ta lån. Det kan vara till oförutsetts händelser eller för att man bara vill förverkliga det där man drömt om länge. Oavsett vad anledningen är så tycker jag att man ska se över sina möjligheter för att komma så billigt och bra undan som möjligt. Finansy hjälper dig med detta. Hur går det till? Du klickar dig bara in hos Finansy och klickar på sänk min ränta sen kommer du direkt till en chatt med dom där du får svara på några korta, snabba frågor om vad just du behöver sen hjälper prisroboten till och skannar av marknaden och tar fram de bästa erbjudanden för just dig och dina behov. Ett jobb som kan ta dig flera dagar med att sitta och jämföra, kontakta olika institut och få ta fram flera olika förslag fixar Finansys prisrobot åt dig på ett ögonblick och du får mer tid över till annat.
Deras tjänst är helt gratis för dig som användare och du behöver inte oroa dig för spridning av din information eller spam, det är 110% tryggt för dig hela vägen.

Så om du har dyra lån idag eller eventuellt behöver ta en ny kredit så vill jag verkligen rekommendera er att iallafall testa prisroboten för att bilda er en egen uppfattning och se själva vad de kan göra för er.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer