Sent

Blir ett sent inlägg till idag och i skrivande stund har jag faktiskt krupit ner i sängen och ska snart sova. Starta en podd att somna till tänkte jag, klockan ringer tidigt för jobb imorgon och nästa helt lediga dag blir nästa lördag så lär behöva alla krafter.

Har stått i idag med hemmet, bakat och varit i Jönköping. Gick förvånansvärt lätt att reklamera jackan. Skönt men är så van att man nästan får slåss för sin sak. Tråkiga var att vinterjackan jag fick förra året nu är för stor men den får duga så länge. Stannade på hemmakväll på vägen hem och köpte massvis med nya saker bland annat dessa ostbågar från OLW. Helt ok men ingen wow upplevelse.
Vi var även en sväng på hunddagiset tidigare idag och hälsade på, himla trevligt ställe faktiskt så i slutet på månaden börjar vår lilla Mu på dagis.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Åh är så sugen på att prova dessa 😊 Skönt att somna till en podd
evahle.se
charlottelinden.se,
Åååh, har velat testa de där superlänge men de har inte kommit till mataffärerna här ännu! Har hört att man kommer älska dem om man tycker om Smash vilket jag är besatt av, så jag hoppas att de är så goda som jag hoppas 😊
charlottelinden.se
Jessica ,
Åh finns dom äntligen ute nu, har varit så sugen på att testa dom, tänkte köpa dom till förra helgen men då fanns dom ingenstans här än😅😅
nouw.com/jessiekaos
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja finns på hemmakväll bara
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin,
Oj vilken intensiv period du har framför dig! Skönt att det gick bra att rekamera jackan. Det är så konsigt det där hur vissa butiker envisas med att "misstro" kunden. Reklmationsrätt har man ju i två år så man ska inte behöva kämpa för det tycker jag. Vad roligt att huddagiset verkar bra, så spännande för Mu att få börja.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo verkligen. Så tröttsamt ibland. Ja 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Min bror bodde i Jönköping ett tag, är det nära till där du bor? De där ostbågarna är jag lite skeptisk till ;D, så okej betyg låter ändå bättre än jag trodde :-p.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja typ en timma med bil. Hehe!
nouw.com/shinelikeapearl