SEO Byrå

Inlägget är i samarbete med Hjalmar & Company.

Godmorgon, redan onsdag och mitt i veckan! Jag sitter i vanlig ordning med kaffekoppen i handen och datorn i knät redo att komma med ett litet tips till er. Idag handlar det om SEO. Ni som kanske bloggar som jag har säkert hört talas om det här med SEO iallafall men hur bra koll har ni?
Jag ska vara ärlig och säga att jag har inte 110% koll ännu. Jag läser och läser men det är mycket man ska lära sig för att behärska det fullt ut.

SEO är iallafall kort och gott sökmotoroptimering. Det går ut på att man jobbar med SEO för komma högt upp i resultatlistorna hos sökmotorer som till exempel Google och självklart, ju högre upp du hamnar desto mer trafik kan ledas till din hemsida. Med hjälp av Hjalmar & Company kan du hitta de rätta sökorden för just din hemsida.

Det är här Hjalmar & Company kommer in i bilden, de är nämligen till skillnad från mig helt insatta i det här och har valt att starta en SEO Byrå för att kunna hjälpa dig med din blogg, hemsida eller webbshop. De lägger tillsammans med dig upp en plan för vad du vill få ut av samarbetet, hur ni ska leda mer trafik och träffar till dig och följer upp arbetet hela vägen och utvärderar resultatet.

Hos dom hittar du flera olika paket efter både din budget och vad du vill få ut av det. I de olika paketet finns bland annat ex. antal sökord, sökoptimering, hjälp med Google Ads m.m. Exakt hur mycket och vad beror då på priset men jag tycker ni ska kika in på deras hemsida, läsa mer om vad dom gör och hur dom kan hjälpa dig med din hemsida och få den att växa för att du ska nå dit du vill.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
SEO vill man alltid kunna mera om. fick lära mig lite i samband med ett samarbete i höstas men skulle behöva kunna mkt mera.
kamillaskamera.com/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja men eller hur!
nouw.com/shinelikeapearl