September

Hur galet är det inte att vi tagit stormsteg rätt in i september? Har verkligen inte förstått att sommaren är över redan och är verkligen inte redo för höst men vad ska man göra. Har inga direkta saker planerade heller andra brukar man ju kanske ha lite att se fram emot men just nu ser det bara ut att bli en lång, tråkig höst.
Idag har jag iallafall varit en sväng till Orust och pappa. Vi pillade lite med min bil men jag har fortfarande en del åkommor som är oförklarliga, helst hade jag velat köra skiten till skroten haha men det går ju inte. Sen åkte jag tillbaka till Vänersborg och vi har varit och ätit på donken och varit en runda till lekplatsen. Nu kom jag nyligen till T efter ett evigt letande efter parkeringsplats. Ska inte dra hela historien igen för jag bli bara arg, haha. Men folk kan verkligen inte parkera och det gör mig galen. Jaja, nog om det. Händer nog inte mycket mer idag skulle jag tro utan ska sjunka ner i soffan och vänta på en ny dag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

corkystyle
corkystyle,
Tycker sommaren har gått så fort. Förstår att du blir irriterad när andra inte kan parkera som de egentligen göra. Ibland undrar man hur andra har kunnat få sitt körkort.
nouw.com/corkystyle
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen! haha ja verkligen!!
nouw.com/shinelikeapearl
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Sommaren har gått alldeles för fort 😊Inge kul detta tycker jag inte
nouw.com/2barnsmammaochfru
shinelikeapearl
shinelikeapearl,