Sex plus och regn

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag somnade efter mycket om och men på tok för sent på soffan framför rederiet. Låg och vred och vände i en evighet i sängen innan jag gav upp och tog med mig täcket till soffan. Utanför är det sex plusgrader och regn, svårt att tro att det är den 21:e december..
Tänkte jag skulle fått så mycket gjort igår men det blev inte super mycket vettigt faktiskt. Fick iallafall slagit in julklapparna men jag lyckades köpa julklappsetiketter på finska, haha. Var inne på dollarestore och ja, jag kollade inte ens hade inte en tanke på att de skulle vara på olika språk men det fick vara, tror budskapet går fram ändå. Till kvällen gjorde jag en sats brända mandlar att smaska på.
Idag står jobb på schemat men jag måste verkligen ta tag i tvätten mellan passen idag, har skjutit på det på tok för länge. Ska även kila upp till mormor med en liten julklapp och hembakat.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen,

Julklappsettiketter på FINSKA ha ha ha, något jag absolut också skulle ha kunnat göra ...visste inte att det fanns på olika språk på dollarstore....brända mandlar är inte jag så förtjust i men ska koka knäck idag...

nouw.com/fibrolivet
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Jobbigt när man har känslan av att inte kunna sova 😟 Jag somnade med på soffan i går till tven har svårt att sova när det är helt tyst

nouw.com/amandamalmflod