Sista

Tänk att nu har snart sista helgen i oktober dragit förbi. Snart är vi inne på november. Fattar inte alls var månaderna har tagit vägen men det är som vanligt. Inatt slog vi även om till vintertid, inget jag märkte av dock. Utanför öser regnet ner fortfarande och jag känner bara blä mer eller mindre. Så trött på det. Dock såg jag ett minne på Facebook från förra året idag då hade vi massor med snö så då tar jag hellre regnet ett tag till. Idag kommer det bli lugnt, ska jobba kväll men förutom det ska jag försöka göra så lite som möjligt.

Igår kväll kom Jennie och hennes syster och Sussie och John hit lite spontant. Jag blev tatuerad, Jennie blev tatuerad och så tjötades det och några drack. Inte jag dock, orkar inte med det längre hehe. Hundarna lekte så fint, skönt att dom kommer bra överens. Hur som var det en väldigt trevlig kväll.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Orsakulla mamma vid 20, specialpedagog
Oj hade ni snö för ett år sedan. Vi fick snö några dagar in i november minns jag. Jag skulle köpa vitrinskåpsdörrar till mina bokhyllor då så minns det därför 😊.
Så kul med tatueringen, vad blev det för några på er? Tatuerar du också någon gång? 😊
www.saramadeleine.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag tar hellre inget av det haha men men snön tycker jag är förtidigt att få =) intressant att få se din tattuering sen =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229