Sista dagen

Ja nu börjar mini-semestern dra mot sitt slut. Tänk så fort lite ledighet går. Har haft en super mysig dag iallafall men fullspäckad. Började dagen med att vaka färdigt tårtorna och fixa lite. Slängde mig i en dusch, målade naglarna, sminkade mig. Sen kom Felizia och Lalo och vi fikade innan de åkte igen. Strax där efter kom Therese med ungarna, så kul. Härligt att få träffas när man kan liksom. Sen åkte dom och det var dags för middag. Tacos blev det idag men satan i gatan så mätt jag blev, magen känns som en balkong ännu.
Efter middagen har det inte blivit många knop vill jag lova. Känt mig helt utslagen. Ligger just nu i soffan och kikar på någon serie men det lär snart bli sängen, kika på dagens avsnitt av Big Brother och sen blunda. Lär behöva all sömn jag kan få innan man ska köra hem imorgon.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Det går verkligen så fort när man är ledig. Gud vad goda tårtorna såg ut 😊 Så gott med tacos!
evahle.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe ja! Det var dom 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Låter jättetrevligt och vilka fina tårtor sen 😊. Så roligt att få umgås så där, jag känner verkligen att det blir för lite av att träffas just nu. Saknar det där med att ha någon att umgås med 😊.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja! Tack. Ja verkligen.
nouw.com/shinelikeapearl
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Ja så fort tiden går när man åker iväg sådär... ni verkar dock haft riktigt mysigt 😊 och vilken jätte snygg rosa färg på naglarna!
nouw.com/sannaevelyne
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Eller hur. Det har vi haft. Tack!
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin,
Ledighet går alltid fort tycker jag. Fast konstaterat att arbetsdagarna går minst lika fort. Vilken härlig dag du verkar ha haft. Det är så gott med tacos och tårtorna ser väldigt smarriga ut. Förstår att du blev väldigt mätt, hehe.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Eller hur!! Jo det var en bra dag!
nouw.com/shinelikeapearl
Jessiekaos
Jessiekaos,
men så mysigt ni verkar ha haft det, och så mycket gott liksom tacos och tårta, vet inte när jag åt tårta sist . säger så ofta ja ska baka en tårta bara för att, men ja kommer då aldrig till skott kanske dags snart 😂❤
nouw.com/jessiekaos
Lexochlogan
Lexochlogan,
Men vilka härliga tårtor, du är ju så duktig på att baka. Den vit röda hade jag lätt velat smaka på. Såg att du hade receptet här med ju så nästan så man skulle testa baka
nouw.com/lexochlogan