Sista december

Kan ni tänka er att det är åtets sista dag?
Det kan inte jag ännu, hänger som vanligt inte med och fattar inte alls var tiden tagit vägen. Kommer väl vakna upp en dag, sjuttio år och undra var livet tog vägen, haha.

Hade brutalt svårt att somna igår, fick sådan migrän att de suddade bort all sömn för stunden. Var så trött att det kändes som jag skulle kollapsa men så gjorde det så ont att jag inte kunde somna, suck. Somnade iallafall tillslut och sov tills nio så det får jag vara glad över. Än så länge är det soffläge med rederiet och min virkning, vi får se vad som händer idag.

Bjuder på årets sista naglar.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Jag HATAR migrän, HATAR!! Jag fick faktikt en jättebra medicin av min läkare som du kan ta när anfallet börjat. Oftast så är migränmedicinerna inte så. Hojta på messenger om du vill ha namnet.
Nu önskar jag dig ett fint avslut på detta året så går vi in i 2019 tillsammans. KUL
www.fnulan.se
Mirre,
Hua för at må sådär hoppas att du mår bättre idag och fina nyårsnglar
sweetwords.se
Elisa,
Snygga naglar!
Men fy så trist att få migrän och så kan man inte somna när det är det enda man vill.
Hänger inte heller med. Har ju vetat att 2019 r ärunt hörnet men så känns det konstigt ändå nu när sista dagen på året är här.
elisamatilda.se
Hannas krypin,
Men fy vad vidrigt att få så ont. Skönt att du tillslut kunde somna och mår lite bättre idag. Fattar inte heller var året tagit vägen. Tiden går....
hannafialotta.blogg.se
mynameisjossan
mynameisjossan,