Slut som artist

Idag har jag varit allt annat än kaxig vill jag lova, ryggen är inte alls med mig. Värsta är att ligga, sitta och resa sig just nu och ja det underlättar ju inte något direkt. Enda fördelen är att det inte gör sådär super ont av att bara stå still rätt upp och ner så jag skulle nog kunna unna mig att baka något med lite hjälp. Är hos mamma sen läkaren igår då jag mer eller mindre inte klarar mig själv. Ta ut hunden, vissa rörelser osv så då får jag vara här så jag har hjälp nära till hands.
Det händer helt enkelt inte super mycket just nu men det är väl så det får vara tänker jag, ta det lugnt och hoppas på att det blir bättre snart.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Yasminegill
Yasminegill,
åhhh nej tråkigt att du har så jkla ont, får hoppas du kryar och blir bra snabbt. tur du har någon som kan hjälpa dig . kram
nouw.com/yasminegill
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Madde ,
Stackare. Hoppas det går över snabbt eller iaf att du kan få hjälp så det blir drägligt.
www.nouw.com/madelena
ullie,
åh uscj ryggen gör så ont och man blir så "handikappad " Har du gjort något på jobbet eller hemma? på jobbet så se till atat skriva om det me chefen .
va fin färg i håret kramar mo o krya på
weberskold.se
Fy då det där med din smärta låter vidrigt. Läste ju för några dagar sedan om att du hade så där ont. Får hoppas du får hjälp med det där. Speciellt då du varit till läkaren, hoppas du får någon form av värktabletter eller liknade.
www.saramadeleine.se
corkystyle
corkystyle,
Stackarn. Tur att du kan vara hos din morsa så du får hjälp med hunden.
nouw.com/corkystyle
Lexochlogan
Lexochlogan,
Men å inget kul alls ju, lider med dig. hoppas det går över snart, och bra idé att vara hos mamma så du kan få lite support med allt.
nouw.com/lexochlogan
Natascha ,
Så härligt att du har din mamma som hjälper dig❤️ jag hoppas det snart blir bättre
natascha.bloggplatsen.se
Sandra Jönsson,
Jättetråkigt att du ska behöva ha så ont och vara så begränsad av smärtan. Förstår dig helt, då jag lever med kronisk smärta. Hoppas av hela mitt hjärta att du får må bättre snart. Till dess låter det inte så dumt med stöd från mamma. Ibland kan det vara skönt att ha någon i närheten för att skifta fokus från smärtan. Tänker på dig.
sandrajonsson.se/
Amandizan
Amandizan,
Hoppas att ryggen snart blir bättre att inte kunna resa sig eller ligga är så jobbigt. Tur att du får lite hjälp😊
nouw.com/amandizan