Smal-kläder

Jag läste någonstans att de flesta kvinnor idag har minst ett plagg i garderoben som de inte kommer i men sparar i hopp om att en dag göra det eller bara för att ha kvar minnet av just den tiden. Har ni några "smal-kläder"?
Jag har två faktiskt, en festklänning och en balklänning. Båda är sådär onödigt fina typ och min anledning är inte om/kanske och liknande utan jag ska komma i dessa, helst till sommaren. Det fattas bara någon centimeter på både dock så det lär inte vara några problem om jag fortsätter gå ner som nu.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Så fina! Jag har nog mer än både 1 och 2 plagg som jag sparat 😄
nouw.com/tessbjork
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack 😃 Skönt att man inte är ensam 🙈
nouw.com/shinelikeapearl
ajeerf
ajeerf,
Jag har inga som jag kommer på, men jag är väldigt dåligt på att rensa garderoben haha. Så har nog säkert massa plagg som är för små o för stora 😅
nouw.com/ajeerf
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe, ja man vet aldrig.
nouw.com/shinelikeapearl
Sara,
Wow superfina, jag kan tänka mig att de passar dig riktigt bra! Klänningarna i inlägget nedanför, från Nelly, har du någon absolut favorit själv bland dem?
Jag tycker att du är jättefin som du är, jag har alltid haft det motsatta problemet. En önskan om att gå upp lite i vikt istället men jag får väl erkänna att jag har varit alldeles för lat för att träna mig till det.
www.onyourfeet.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack! en första klänningen var verkligen favoriten här.
nouw.com/shinelikeapearl
Jag har nog inget vad jag vet 😊. Funderade lite men kommer inte på något 😊. Jag brukar ta förvana att rensa garderoben ganska ofta 😃
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe jag med men vissa saker bara måste jag spara, som dessa hehe!
nouw.com/shinelikeapearl