Smarta klockor från Allectra.se

Inlägget är i samarbete med Allectra.se.

God förmiddag, hur har ni det? Här vräker snön ner och jag måste strax gå ut så känner mig inte alls peppad. Innan det vill jag dock ta mig tid att tipsa er om en grym produkt, nämligen smarta klockor. Smarta klockor tänker ni nu, vad är det?
En smart klocka är nämligen en klocka som du kopplar ihop med din mobiltelefon och sen kan den ha en massvis med olika funktioner bortsett från att visa datum och tid, som att presentera inkommande meddelanden och samtal, styra musiken på mobiltelefonen, visa din dagliga aktivitet med mera.
Klockan hjälper dig helt enkelt med olika saker i vardagen, jag själv gillar att tracka min aktivitet för att kunna se hur jag mår kroppsmässigt , hur många steg jag tagit och liknande och då föredrar jag en smart klocka istället för ett aktivitetsarmband då denna gör så mycket mer för mig. Att kunna se meddelanden och samtal när man är ute t.ex är en stor favorit för mig, slippa dra upp och ner telefonen varje gång, det underlättar verkligen.

Hos Allectra hittar du massvis med olika modeller med olika funktioner och såklart till olika telefoner, alla klockar fungerar nämligen inte till alla märken så var noga med att välja en klocka som passar just din telefon. Trots alla deras funktioner så så ser de inte tråkiga ut, det finns ett gäng som ser ut som en vanlig klocka mer eller mindre så den smälter lätt in i din outfit.

En annan sak jag som vanligt måste nämna är att Allectra alltid har fri frakt, snabb leverans med 1 - 5 arbetsdagar och flera olika betalsätt så som konto, faktura och betalkort. Du har även tillgång till deras fantastiska kundtjänst om du behöver hjälp på vägen.

Så är du lite nyfiken på smarta klockor nu? Gör som jag precis gjort och kika in hos Allectra och hitta din favorit.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer