Sökoptimering

Inlägget är i samarbete med hjalmarcompany.

Godmorgon, hoppas ni har en fin start på er onsdag såhär mitt i veckan. Jag startar dagen med en kaffekopp och datorn för att skriva detta inlägg till er. Detta inlägg kommer handla om någonting som är högt relevant för oss som jobbar med våra sociala medier med så häng med ska jag berätta för er.

Idag har jag fått äran att arbeta med Hjalmar Company som är ett företag som arbetar med sökoptimering och webbproduktion. Sökoptimering är någonting som är hett just nu skulle jag vilja påstå och vi som bloggar använder det flitigt. Vad är då detta?
Sökoptimering är kort och gott ett samlingsnamn för olika tekniker som används för att få din hemsida att komma så högt upp i sökmotorn som möjligt. Man använder vissa ord t.ex för att sidan ska rangordnas bättre och på så sätt bli mer upptäckbar för den som söker på sidor som t.ex Google. Sökoptimering är perfekt för exempel företag som vill nå ut till nya kunder eller få mer klick på din hemsida för att på det sättet nå ut till nya människor.

Det här med sökoptimering kan dock vara krångligt tycker jag, eller det är väl lätt när man väl fått koll på det men det kan vara just det som är den krångliga biten men det är här Hjalmar Company kommer in. De säljer nämligen olika paket för att du som företagare ska få chansen att maximera vilka du når ut till och få en så bra position i sökningen som möjligt. De har flera olika paket i flera olika prisklasser men paketen innehåller följande:

- XX sökord
- Sökoptimering X.XXX:-
- Google Ads hantering, budget väljer du själv

Det är en perfekt lösning för dig som vill ha en bra sökoptimering, de hjälper dig hela vägen för att du och ditt företag ska nå bästa resultat. Kika in hos dom redan idag!

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Vilket spännande samarbete du har fått. Så roligt att få veta mer om dom och vad dom kan hjälpa till med
nouw.com/jennysvardag
Sara,
När jag startade bloggen så tänkte jag att jag skulle plugga på just sådant som sökoptimering men sen så har livet rullat på i ett galet tempo. Tack för att du pekade ut riktningen åt mig igen så jag hamnar rätt i cyberdjungeln
www.onyourfeet.blogg.se