Sol och snö

God eftermiddag, hur har ni det?
Det har varit så konstigt väder idag. I morse var det mulet sen övergick det till snöande och nu är det blå himmel och sol. Jaja, nog om vädret.

Det har helt ärligt inte hänt mycket idag, det har varit en riktig slappardag. Jennie var här i morse och drack kaffe sen följde vi med henne till affären senare och jag postade lite paket. Skulle fotat lite till ett samarbete förut men det får bli imorgon. Städat lite fick jag dock gjort så jag får vara nöjd med det lilla. Nu har vi just ätit middag och ligger och kollar på hemliga beundrare och mer än så blir det nog inte idag faktiskt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Yela,
Men nej va jobbigt med snö! Vart i landet bor du? 😲 I Örebro har de varit mulet och väldigt blåsigt idag, saknar solen och värmen! Himla skönt med en slappdag 😃🌷
beautyela.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Moa Larsson,
Är så imponerad över att du kan kolla på hemliga beundrare utan att vilja GÅ UNDER. Jag får verkligen panik och skulle behöva 100 skämskuddar. Såg ett avsnitt en gång för att jag kände mig tvungen att se vad det var för något och nu får jag rysningar bara jag hör det. Haha!
nouw.com/moafidelie
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha nej men den känslan finns här, haha!
nouw.com/shinelikeapearl
Sara,
Tycker det verkar som att du får en lagom dos av sällskap och ensamhet idag. Jag kan inte se nog med bilder på den där lilla hunden, så söööt!
www.onyourfeet.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Linda,
Jag säger samma som Sara, jag kan inte se nog med bilder på hunden, så söt när hen gäspar. Jag kan inte titta på Hemliga beundrare! Satt alltid med en skämskudde och fick ont i magen, så jag slutade titta på den.
okomplicerad.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh bra det, hehe! Hahaha ja man skäms ju åt dom ibland.
nouw.com/shinelikeapearl
charlottelinden.se,
Låter som en riktigt skön dag! Känns så konstigt dock att höra om snö. Här har vi riktig vår så snö finns inte ens på min världskarta. Kanske jinxar jag det nu och vaknar upp till snöstorm imorgon.. Haha. Det är ju ändå April fortfarande 😊
charlottelinden.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jodå! Idag är det riktigt sommarväder, haha!
nouw.com/shinelikeapearl
Amandizan
Amandizan,
Ebb riktig slappar dag ska jag ha imorgon har jag tänkt med sovmorgon 👌😍
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Michelle ,
Ja vädret e lite konstigt men för det meSta har vi haft fin sol här i Jönköping . Härligt med slappardag 💕
www.michellefrandell.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja usch! Ja visst <3
nouw.com/shinelikeapearl