Städa, tvätta, baka.

Hej, har helgen börjat för er ännu?
Här har det gått i ett sen jag vaknade mer eller mindre. Fick ett infall när jag såg att tvättstugan var ledig att tvätta upp sängkläder och allting annat som behövde tvättas och i samma veva passade jag på att städa så det är rent och fräscht. Sen hade jag i något svagt ögonblick utlovat semlor till fredagsfikat men gud vad jag svurit över dessa semlor. Ungefär allt som kunde gå fel gick fel och jag trodde många gånger att det inte skulle bli någon fika öht och var redo att kasta allt i soporna men efter många om och men så blev det trots allt semlor. Nu återstår det bara att se hur det smakar.

Nu är första gången jag haft tid att sätta mig ner och inte känna mig stressad över något som ska göras på hela dagen, börjar känna mig hungrig med nu när man hållit igång men det får vänta tills jag vet vad som är planen. Väntar på att gubben ska komma hem sen får vi väl ta det därifrån.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

melissaskywalkz
melissaskywalkz,
Jag tog ett sånt städröj för någon dag sedan så nu behövs här inte städas speciellt mycket under helgen hahah. Kan du inte lägga upp ett recept på semlor? 😊
nouw.com/melissaskywalkz
Hannas krypin,
Vad skönt att ha fått så mycket gjort. Jag tror att semlorna blev bra. Du får skicka en till mig. 😊 Jag älskar semlor! Jag njuter av att det är fredag och att jag äntligen får vara ledig. Eller ledig och ledig. Ska ju döma fotboll i helgen och det är ju också en typ av jobb.
hannafialotta.blogg.se
Tommytott,
Härligt att få så mycket gjort och även jag skulle behöva ta tag i lägenheten. Men eftersom jag bara varit ledig i dag och har en jobbhelg framför mig så valde jag att ta en dag på stan med syrran och hennes 2 månaders bebis. Kändes som ett roligare beslut än städa haha.
tommytott.com