Stormar

God morgon, hoppas ni sovit gott.
Drog stormen in över er igår eller har ni klarat er? Här både blåste och regnade det något fruktansvärt men verkar ändå ha klarat sig okej när man kollar ut och det börjar lätta nu.
Jobbade 07:00 - 16:30 igår så det blev inte mycket mer gjort om jag ska vara ärlig. Fruktansvärt trött var jag med så när jag kom hem så ville jag inte göra mycket mer än att ligga i soffan. Idag vankas det jobb 10:00 - 22:30 så jag vet vad jag ska göra så att säga. Imorgon ska jag rotfylla min första tand och jag kommer få benzo som lugnande, jag är lika nervös för båda delarna om jag ska vara ärlig.

Första sjalen blev klar häromdagen, andra är på gång.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
,
Stormen var här med i går, med blåst och regn. jag kan förstå att du var trött i går. Det måste känns tufft att jobba ett sånt långt pass? Sjalen är ju så fin! Hoppas att det går bra hos tandläkaren i morgon 😊
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Usch. Jo det är sådär. Tack
nouw.com/shinelikeapearl
Moa Larson,
Vi har långt ifrån den stormen som dragit in över nedre delen av landet, men visst blåser det, och ösregnar. Det var riktigt ruggigt och motigt att ta sig ut med hund och barnvagn nyss. Men det är himla skönt att krypa ner i soffan nu. Jag har rotfyllt två tänder, och det är inte high life, men jag tror att det kommer gå topppen, speciellt om du får lugnande 🖤
moafidelie.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Men skönt de iallafall. Tack ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
MissMadde,
Vad fin sjal. Hoppas de gick bra på ditt jobb igår och att din kväll blev bra
www.missmadde.se
Junitjej,
Vilken fin sjal du har gjort! Så läcker färg! Ja, här har det stormat. Det blåser fortfarande men inte lika mycket. Lycka till med rotfyllningen!
www.junitjejen.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Paulina
,
Skönt att det inte var så mycket storm. Vi klarade oss bra med 😊
Beccxans
Beccxans,
Här har det också blåst och regnat rejält men det verkar ändå ha klarat sig bra. Nu har det dock börjat regna och blåsa upp igen så vi får väl se hur det ser ut imorgon.
Vilken fin sjal! 💞
nouw.com/beccxans
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Skönt det! Tack ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Det var riktigt stormigt här igår. En lykta gick sönder för oss tråkigt nog. Vilken fin sjal 😊
evahle.se