Storytime + min sambo är 20 år äldre än mig

Jag har fått många frågor om min relation det senaste och tänkte svara på några av dom, eller snarare bara berätta lite om hur vi träffades och hur vi har det idag.

Första gången jag träffade honom var på en bilträff. Det var mycket folk och stim så jag minns inte mer än att det ar magiskt. Ni vet den där känslan när man ser en människa och bara wow. Det var massvis med människor runtomkring men mitt i folkmassan stod han och han var den enda jag såg. Känslan glömmer jag aldrig.
Vi lärde iallafall känna varandra via Instagram från början och vi pratade varje dag under en lång tid och han hjälpte mig igenom en tuff tid i mitt eget liv, som en vän. Han bara fanns där, stöttade och framförallt lyssnade. Han var en så stor del i mitt liv även om vi inte fysiskt fanns i varandras liv. Jag är iallafall evigt tacksam för hans stöd och mer än nöjd över att jag vågade ta steget, lämna allt och börja om på nytt för just nu hade jag inte kunnat vara lyckligare.

Jag får ofta frågor om vår ålder, han är ju inte mindre än 20 år äldre än mig. Detta har aldrig stört eller påverkat någon av oss. Det är väl inte så konstig känner jag? Båda är vuxna och kan ta egna beslut. Vi trivs otroligt bra i varandras sällskap och kommer otroligt bra överens. Jag har nog helt ärligt aldrig haft ett så harmoniskt förhållande.
Får även ofta frågor om vad mina föräldrar tycker? För det första, är inte det en ganska konstig fråga? Är det något du frågar alla människor? Knappast. Men för att reda ut frågan så säger dom ingenting speciellt, det som är viktigt för dom är att jag är lycklig.

Och det är jag, fruktansvärt lycklig ❤

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Annica,
Min sambo är också 20 år äldre än mig. Vi träffades när jag var 17 och han 37. Nu har vi tre barn tillsammans.. 😊
mamaannica.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Härligt att höra det finns fler ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Sarah,
Så roligt att få veta hur ni träffades 😊 Jag tycker inte folk ska ha åsikter om att han är så mycket äldre än dej.. Det viktigaste är ju att det funkar för er 😊
CheerSarah.devote.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Michelle ,
Asså ålder o ålder . så länge du mår bra 💕
www.michellefrandell.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Lexochlogan
Lexochlogan,
roligt att läsa om hur ni träffats, ålder är ju bara en siffra och kärleken är så mycket viktigare. Hade nog aldrig gissat att det var så många år men det viktigaste är lyckan och kärleken
nouw.com/lexochlogan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja visst är det så! Nej det syns inte brukar de säga haha ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Kamilla,
Ålder är ju ganska meningslöst egentligen för personligheten sitter inte i den. En av mina närmsta vänners sambo är 17 år äldre än henne och de har fyra barn idag . Min vänninas pappa är 19 år äldre än vad min Linn är och han ser mlt yngre ut än vad Linns sambo gör.
kamillaskamera.com/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja visst är det så.
nouw.com/shinelikeapearl
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Kärlek övervinner allt oavsett ålder! Enda gången jag kan tycka det är skumt är om man typ är 20 och den andra över 70år. Men man får respektera och acceptera! Kan man inte göra det så är man inte en bra vän tex. Så glad jag är över att du funnit din kärlek och jag hoppas du kommer forsätta vara lycklig livet ut! <3
nouw.com/angelicaelversson
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
eller hur!! Tack ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Yela ,
Aldrig förstått mig på människor som ifrågasätter andras förhållande! Kärleken sitter absolut inte i åldern, de är så oviktig❤️ Så fina ni är ihop & kul att höra er historia!
beautyela.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Nej precis, så respektlöst! Tack ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Amandizan
Amandizan,
Vad roligt att få veta hur ni träffades, jag tycker inte ålder ska spela någon roll. Det är ju en siffra, det är hur man är som avgör hur gammal man är😊❤
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja men eller hur ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
charlottelinden.se,
Såklart att huvudsaken är att du är lycklig och att ni har det bra tillsammans! Fint att få ta del av eran historia! <3
charlottelinden.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Trollkatt,
Vad fantastiskt, jag kan riktigt känna känslan inombords av första mötet. Älskar sådant! Skrattade åt kommentarer om vad föräldrarna ska tycka ;-D, haha vad sjukt!!
paulatrollkatt.blogg.se/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Visst är de ❤
nouw.com/shinelikeapearl