Stress

Det har varit en dag med skräckblandad förtjusning som gått upp och ner som en bergochdalbana kan man lugnt säga. Först handlade jag imorse och när jag kommer ut till bilen så startade den inte, helt stendöd. Min pluspol till batteriet är inte helt hundra så det händer ibland men värsta tänkbara tid, stod i 10 min innan jag fick igång den. Lämnade Mu på dagis, stannade och tanka och visst sjutton händer samma sak igen. Helt stendöd vid pumpen så fick tillslut gå in på macken och en tjej följde med mig ut för att putta bort den då jag stod dumt och ungefär här börjar jag bli sjukt stressad då jag skulle vara på besiktningen innan jobbet. Precis i rätt tid startade den dock igen och jag kom iväg. Sen vände det för hör och häpna, bilen gick igenom med så gott som blanka papper. Behöver bara byta en lampa men behöver inte åka in igen för det. Så himla skönt att jag äntligen får lite flyt.

Jobbade till 17:00 sen åkte jag raka vägen hem för vi skulle åka och kolla på en bil till gubben. Åker typ 1,5 timma sen fick vi vänta 40 minuter på killen och regnet öste såklart ner. De bytte bilar iallafall och sen åkte vi hemåt och hela min kväll försvann. Stannade på MAX och åt på vägen hem iallafall. Väl hemma fick vi ta en vända till garaget för att försöka fixa mil stereo men även denna gången var det fel kontakt så bättre lycka nästa gång. Nu är det Big Brother på tv men sen läggdags då klockan ringer imorgon igen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Skönt att den gick igenom, en sak att fixa är ju lungt. Men förstår stressen när den Inte startade. Men lite flyt måste man ju få
nouw.com/lexochlogan