SUNDAY

Fy sjutton vad denna helgen har gått på tok för fort förbi..

Annars, godmorgon antar jag hehe. Sovit gott? Natten här var inget rolig alls, fick någon konstig bieffekt av min sömnmedicin och var ju dessutom ensam hemma. satt uppe i soffan till efter två någon gång i hopp om att gubben skulle skriva att han var på väg hem så tänkte jag att jag iallafall kunde fått prata med honom i telefon med det blev senare så jag gick och la mig tillslut och somnade efter lite om och men. Men, men idag är det en ny dag och jag känner mig på topp igen, lite rastlös ännu men det ska vi råda bot på.

Sitter i soffan just nu, iklädd morgonrock med min typ sjunde kopp kaffe och småtittar på tv:n samtidigt som jag virkar. En morgon helt i min smak. Har vad jag vet inga planer för dagen iallafall. Vad gör ni idag?

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Mina planer för dagen är lussekattsbak med barnen och så ska jag till affären och handla lite som missades igår. Idag ska jag koka knäck och testa en saffransfudge som Underbara Clara tipsade om. 😊 Hoppas att du får sova bättre i natt. Det är så jobbigt när man inte kan sova.
hannafialotta.blogg.se
Fnulan,
Vad obehagligt med sömntabletterna! Tur att du kunde somna en stund i alla fall. Idag firas jag så det blir mys med mina fina!
www.fnulan.se
aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Hoppas du kan sova bättre inatt. Men det låter som att du har en väldigt mysig morgon. Jag ska plugga tenta och baka pepparkakor idag! 😊
nouw.com/aliciaklerkefors
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag blogworkar och pratar med min bästa vän i telefon just nu 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet