Sunny day

Man ska inte klaga när det är varmt men i solen på balkongen just nu visar termometern 45 grader och det känns lite för mycket om jag ska vara ärlig och vi är bara inne i April, hur ska detta gå om det fortsätter såhär?
Vi har iallafall varit ute en runda, en sväng till Micke och Jennie och en sväng till affären. Sen tog gubben en tupplur medan jag lagade mat. Köttbullar, potatis, gräddsås och lingon satt inte helt fel. Däremellan har jag brynt lite smör med som ska bli till vitlökssmör lite senare är tanken. Förutom det har det nog inte hänt så mycket om jag ska vara ärlig, får se om vi kommer ut något mer idag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

maria,
Hoppas verkligen att det inte blir lika varmt som förra sommaren. Vi har dock bara runt 10-12 grader dagtid ännu och minus på nätterna
mariasliv.net
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
simplebynaomi
simplebynaomi,
Åh, det är ju en så "simpel" maträtt men jösses så gott det faktiskt är!! 😃 Jag tror faktiskt att det kommer bli en riktigt varm sommar!!
nouw.com/simplebynaomi
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja eller hur! Jo det känns så nu iallafall
nouw.com/shinelikeapearl
Ja du det där med värmen, jag tycker om värme och har det redan vamt samtidigt så skräms man av globala uppvärmingen. Det var ju ganska förrödande förra året med alla bränder :/
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Sara,
Jag har njutit av värmen och solen men samtidigt så har jag en gnagande tanke inuti ”det här vädret är inte normalt vad har vi gjort med naturen egentligen?”. Såg receptet på vitlökssmör och tänkte att det ska jag minnas och pröva på senare. Hur länge håller det sig fräscht förresten?
www.onyourfeet.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Skönt det. Ja nej jag undrar desamma! Ja de är så gott. Jag hoppas på en vecka iallafall men det går utmärkt att frysa med.
nouw.com/shinelikeapearl