Surt sa räven

Nu börjar jag återhämta mig lite från gårdagen. Jobbade mitt första dygnspass så var inte riktigt helt med. Efter det åkte jag till Orust och fick lite hjälp med bilen så nu är den i ordning igen.
Sen vet jag inte riktigt vad som hände för min sömn inatt har varit helt knas. Somnade ganska tidigt men vakande vid ett, tre och fem och från fem har jag legat och vridit och vänt så nu gav jag upp och gick upp. Tagit morgonkaffe i solen på balkongen som börjar komma i ordning så det var mysigt.

Mitt tredje par billiga hörlurar har gått sönder så jag är återigen utan. Inte haft möte med ätstörningsenheten på veckor pga detta då man måste ha headset och ja, det har varit som de varit. Nu hade de Happy Plugs leopard på kampanj för 499:- som jag då tänkte unna mig så kanske de håller längre än de här skräpen jag köpt hittills, hade presentkort jag kunde använt tänkte jag. Men så hade jag snurrat till de och kunde inte alls använda de där jag tänkte så nu blev jag utan lurar igen. Får suga på den här karamellen en stund.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer