Svar på frågestunden

Madde frågar: Märker att du bakar väldigt mycket och de mest lästa inläggen är just bakning. När startade ditt bakintresse?
Jag vet inte riktigt, det tog väl fart på riktigt när jag var runt 19 men har alltid gillat att vara med både mamma och mormor och baka som liten.

Erica frågar: Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?
Om vi bortser från den pågående pandemin så resa. Saknar det så! Sen mest spara och kunna leva med det lilla extra. Inte behöva oroa sig.

Tess frågar: Vars börja du blogga? Alltså från första början? Vad fick dig att vilja börja blogga? Det mest positiva och negativa med att blogga? Hur ser du dig själv och bloggen om si så där 5 år? Bloggar du fortfarande då?
Tror att det var på blogg.se en väldigt kort period men sen har jag varit här på Nouw i en evighet. 10+ år. Det positiva är alla fina människor man lär känna. Negativt är att folk ofta har en åsikt om vad man skriver och gärna försöker använda en del saker emot en.
Jag vet faktiskt inte om jag kommer göra det. Men jag tror och hoppas.

Amanda frågar: När började ditt intresse för att virka? Favoritmaträtt? Favoritgodis?
För en åtta år sedan när jag arbetstränade på ett ställe där jag väldigt motvilligt började virka, haha. Tänka sig hur det skulle bli.
Favoritmat är nog helt ärligt vad som med en riktigt bra köttbit. Angående godis så kom de nyss nya sura nappar med melonsmak och jag är helt såld!!

Jessica frågar: vad pluggade du i gymnasiet? hur många tatueringar har du ? favorit musik? drömyrke? ❤
Jadu lättare att börja med vad jag inte pluggade, haha. Påbörjade många olika. Första för det internationell naturvetenskaplig linje med inriktning juridik. Sen var de en språkinriktad linje med inriktning franska. Sen några allmänna. Tyvärr så slutförde jag ingen.
Lyssnar inte så mycket på musik längre mer än radion i bilen med Ken Ring kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat.
Förr ville jag bli konditor men jag tror att det skulle förstöra lyckan med det så inte längre. Trivs väldigt bra med det jag gör idag så vi får se.

Diana frågar: Om du skulle ha en gästbloggare - vem är din drömgäst då och varför?
Linda-Marie helt klart, hon verkar så härlig!

Silverpil frågar: Vad får dig att bli knäsvag? det kan vara en maträtt, en låt, ett ord, och så vidare. Var det enda jag kunde komma på just nu.
Ken Rings låt Själen av en vän.

Amanda frågar: Vad är det bästa med att ha en blogg tycker du 😊
Gemenskapen och alla fina människor man lärt känna.

Jessica frågar: Singel? Vilken tatuering betyder mest för dig? Bästa tv programmet?
Nej har en pojkvän sen typ 7 månader tillbaka.
Bästa tv-programmet just nu är helt klart tunna blå linjen.
Tatueringen som betyder mest är denna på bild. Jag och min bästa vän hade likadana fast hon med mitt namn då. Tyvärr så valde hon ju att lämna på tok för tidigt så den har blivit lite extra betydelsefull.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,

Ja du.. De napparna är sjukt goda.. Har du testat den nyaste sorten? Gula/orange.. Tror det är persika eller nåt. Också goda.

Www.frokenrodlok.se
Madde ,

Alltid kul att läsa svaren. Förstår att den tatueringen betyder mycket. Det är alltid lika tragiskt då någon mår så dåligt så dom väljer att lämna.

www.nouw.com/madelena
Blondina,

Men gud vilka härliga och bra svar 😃 Älskar att ställa frågor i frågestunder men att få läsa svaren sen är fan de bästa 😃

blondinas.se
Amanda,

Surt godis och en köttbit är gott, dessa sura nappar med melonsmak måste jag testa! Låter så gott ju 😊

amandizan.wordpress.com