Ta körkort med hjälp av Trafiko

Inlägget är i samarbete med Trafiko.

God förmiddag, hur har ni det denna fredag? Här är det fullt ös som vanligt men jag ska inte klaga. Jag har iallafall fått nöjet att samarbeta med Trafiko och tänkte därför skriva lite om dom och berätta lite om vilka de är och vad dom gör för er. Speciellt bra info för er som ännu inte tagit era körkort.
Jag tog faktiskt mitt så sent som i somras och nu när det är gjort undrar jag bara varför jag inte gjort det tidigare. Det går inte att beskriva känslan och friheten man har när man bara kan sätta sig och köra var som helst, när som helst. Bara en sådan simpel sak som att ta sig till jobbet har blivit så enkelt.

Trafiko håller i handledarkurser för dig som vill börja övningsköra och ta körkort med handplockade lärare på olika platser i Sverige. Alla kanske inte vet vad en handledarkurs är men eftersom jag själv gått den nyligen så kan jag informera lite. Det är en kurs som både du och den du ska övningsköra med måste gå för att få köra tillsammans (ska du gå på körskola så räcker det såklart att bara du går den). Där får du lära dig lite grundregler, få grundkunskaper och ja mer eller mindre allt du behöver för att börja framföra ett fordon på ett säkert sätt.

Med Trafiko bokar du enkelt kursen direkt i mobilen och är snabbt igång. De har även en plattform med alla körmoment du behöver gå igenom innan du är redo för uppkörningen, denna får du tillgång till gratis om du bokar en handledarkurs med dom. Att ha någonting att gå efter och veta vad som är viktigt är en stor tillgång skulle jag säga efter att själv ha tagit det. Det är så mycket saker man ska hålla reda på och memorera så det kan vara skönt att ha någonting konkret att gå efter.

Så om du går i tankarna så vill jag säga att nu är rätt tid. Du kommer aldrig ångra ditt körkort och det kommer ge dig så mycket nya möjligheter att det är ingenting att fundera över. Boka din kurs redan idag så är du snart ute på vägarna.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

jossan,
men gud så bra!
Jag vill gärna ta körkort men jag vet inte hur jag ska gå till väga ens. haha
Tack för tipset! Detta ska jag kolla upp om de finns här i skåne 😊
joossanns.se
Snabela ,
Jag ska gå en intensivkurs hos körskola i två veckor, med start på måndag. Har inlogg till en liknade sida där jag kan både plugga och se vilka moment jag har avklarat hos körskolan.
nouw.com/snabela