Tandblekning hemma

Inlägget är i samarbete med tandblekning.nu.

God eftermiddag, hur har ni det? Jag har nyss landat hemma efter att ha varit iväg på läkarbesök och lite sådant. Vilket väder vi haft med alla fyra årstiderna tror jag vi klarat av fram tills nu. Ska inte tråka ut er med sådant dock utan jag ska skriva ett litet inlägg om tandblekning.nu som är en sida som samlat och testat olika tandblekningar som du kan göra hemma. Har du blekt tänderna någon gång? Hemma eller hos tandläkare eller på klinik? Om ni testat någon hemmablekning så kan ni väl dela med er av era tips i kommentarerna.
Jag kan tycka det är himla snyggt med ett riktigt Hollywood-smile som man brukar kalla det, speciellt nu till sommaren när man är lite brunbränd kanske och då matchar det med ett vitt , fint leende. Perfekta outfiten!
Jag har faktiskt testat hemma en gång då jag tyvärr både är rökare och kaffedrickare vilket sätter sina spår men det är en himla massa år sedan nu och jag tror helt ärligt inte att jag fick tag i den bästa blekningen på marknaden för jag fick inte någon wow-effekt om vi säger så. Men det är här tandblekning.nu kommer in i bilden för hade jag känt till dom på den tiden så hade jag kunnat göra lite bättre research först.

Hos Tandblekning.nu kan du hitta de flesta större märkena inom tandblekning som finns på marknaden just nu. Du kan jämföra pris, se olika fördelar med just det märket och företag och såklart då läsa recensioner om de olika märkena. Idag är det en hel djungel av märken och olika produkter med allt från skenor till pennor och tom tandborstar som ska bleka och att hitta rätt för just dig kan vara tidskrävande, speciellt om du ska gå igenom det själv. Men idag slipper du det när de har samlat allt på ett ställe och gjort grovjobbet åt dig. Du behöver bara surfa in på deras sida och börja välja och vraka bland det som känns aktuellt för dig, enklare kan det knappast bli.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Intressant ämne, man undrar ju vad som ska kunna bleka och hur det gör det. och så en parantes.. kolla länkning till Tandblekning.nu för det blev en dubbellänk så man kommer inte fram.. å då blire ingen flis 😉 tandblekning.nuhttps://tandblekning.nu/

nouw.com/svullo
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe det blir det inte ändå klick mässigt men länken måste såklart vara rätt för det, tusen tack 🙏
nouw.com/shinelikeapearl