Tre saker du kanske inte visste om mig

Inlägget är tidsinställt.

• Jag avskyr falukorv. Eller ja, det går bra med falukorv i korvstroganoff men det värsta jag vet är falukorv i ugn. Får kväljningar av bara doften. Har något vagt minne av att vi åt de mycket som små (då tyckte jag det var helt ok) men idag går det inte.

• Jag har diverse ångestproblematik kombinerat med bland annat PTSD. Idag syns det inte så mycket men jag kan lova er att mitt huvud är kaos mellan varven.

• Innan jag började jobba som personlig assistent så sa jag att jag aldrig skulle fixa just det yrket. Idag är det de bästa jag vet och jag skulle inte kunna tänka mig något annat.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,
När jag var liten tyckte jag om falukorv i ugn, minns inte om vi åt det jätteofta men det hände och jag gillade det. Nu har det vart en period på några år som jag känt lite som du, inte att jag får kväljningar av doften men det har liksom inte känts lockande att äta falukorven när den tillagats på det sättet. (som liten älskade jag rå falukorv, nu kan jag inte äta det) Men så för något år sen valde jag att testa igen, och upptäckte att det faktiskt var ganska gott ändå, falukorv i ugn alltså.
www.frokenrodlok.se
Madde,
Jobbar på ett LSS boende och råkade bara halka in på ett bananskal för ca 30 år sen och har inte halkat ut ännu. Helt klart bästa jobbet man kan ha
www.nouw.com/madelena
Paulina
,
Kul att få veta. Visste inte att du hade Ptsd. Har man ångest är det kaus inombords. Haha, jag gillae inte falukorv så mycket innan heller.
Trodde inte jag skulle jobba i äldreomsorgen när jag var yngre men nu gör jag det och trivs väldigt bra 😊
Michaela ,
Ptsd är verkligen vedervärdigt.. Har det själv men kan hantera det bra idag. Haha jag sa att jag aldrig skulle arbeta inom vården och vad gör jag nu? Arbetar inom vården. Så där e vi lika minsann
nordengrim.nu
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Kul att få veta lite mer saker om dig 😊 så märkligt det kan vara med något man absolut inte kan tänka sig och sedan älskar 😊
nouw.com/sannaevelyne
Så härligt tycker jag att du från att ha tänkt totalt nej till personlig ass till att verkligen älska jobbet. Tänk ändå vad man kan ändra sig genom livet. Jag tänker någonstans att livet inte är helt utstakat som man tror alltid.
www.saramadeleine.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
Jag älskar falukorv men ja hatar båda dom rätterna tycker både falukorv i ugn och korvstroganoff är riktigt tråkiga och äckliga maträtter haha😂❤️
nouw.com/jessiekaos