Trendiga mobilskal

Inlägget är i samarbete med SkalHuset.

God eftermiddag, hur har ni det denna tisdag? Valborg och allt, här blir det dock inget firande direkt. Tänkte däremot ta en stund och skriva ett inlägg om SkalHuset där du kan köpa skal till din mobiltelefon. Hos dom hittar du skal till de flesta modellerna som finns på marknaden idag vilket är super bra då jag kan tycka det är svårt att hitta till vissa modeller.

Företaget har funnits sedan 2011 men då utgick de från Norge när det skickades, 2012 kom de till Sverige helt och hållet så de har funnits på marknaden ett bra tag vilket jag alltid tycker känns tryggt.
Hos SkalHuset hittar du mobilskal som är både trendiga och praktiska vilket egentligen är huvudsaken, att de skyddar bra men personligen vill jag att de ska se bra ut samtidigt. Kan ju inte vara ensam om det?
Själv klickade jag hem det här supersnygga röda skalet som ser ut som skinn med nitar. Känns verkligen som min personlighet i ett skal, hehe. Har bara hunnit använda det en kort stund men hittills är jag nöjd med både kvalité och utseende. Det sitter bra på telefonen och det är skönt att hålla i. iPhone Xs skal finns det en hel uppsjö av så kika in där om du är sugen på något liknande eller kanske något helt annat.

Som jag nämnde tidigare har de skal till de flesta modeller så som Samsung, iPhone och Huawei men bäst är om du klickar dig in på deras hemsida och kikar efter själv.
Någonting jag var väldigt nöjd med själv var dock den snabba leveranstiden, jag beställde mitt skal igår och idag låg det i brevlådan. Det kallar jag service! Några andra fördelar jag vill passa på att nämna är:
- Alltid fri frakt inom Sverige
- Alltid öppet köp i 90 dagar
- Den snabba leveranstiden, beställer du innan 16:00 så skickas det samma dag.
- Flera olika betalmetoder så som faktura via Klarna och kortbetalning.

De har dessutom en otroligt trevlig kundservice dit du kan vända dig om du har några problem eller funderingar så blir du väl omhändertagen av dom som jobbar där.

Idag har mer eller mindre varenda människa en mobiltelefon och med tanke på dagens telefonpriser borde vi skydda dom med snygga, hållbara mobilskal, och då självklart från SkalHuset. In och kika på deras sida redan nu och klicka hem din favorit så har du det hemma redan denna vecka.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Josefine,
Åh va passade. Behöver ett nytt skal till min telefon 😊
www.josefinemalmqvist.com