Trötter

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag somnade mer eller mindre så fort jag la mig på kudden men vaknade som vanligt omänskligt tidigt. Första gången vid fem och sen av och till tills gubben åkte till jobbet vid kvart i sex tror jag, då satte jag på en podd som jag lyssnade på en stund sen sov jag några minuter till men vid halv sju gav jag upp och gick upp. Var ute en snabbis med en vovve som inte alls ville vakna och gå ut så det får bli en längre runda senare.
Nu ligger han tätt intill i soffan och sover och jag halv kikar lite på Judge Judy samtidigt som jag sitter med en kopp kaffe och datorn i högsta hugg för att få gjort lite här innan dagen börjar är tänkt. Ska baka en paj och sen ska jag göra köttfärslimpa i eftermiddag är tanken. Vad som händer där emellan får vi se.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Trollkatt,
Jäklar, du slår mig i att vakna tidigt minsann. Köttfärslimpa lät otroligt gott, tack för det tipset....nu måste jag googla ingredienser och se om jag kan fixa mig en egen. Skål (kaffe)!
paulatrollkatt.blogg.se/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha ja usch! Så lite så 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Kathrinea,
Låter ju ändå som en supermysig morgon trots att du vaknade till vid flera tillfällen. Älskar det med helgmorgnar då speciellt att bara sätta sig i soffan med kaffekoppen och datorn och ha typ dr phil eller något liknande igång i bakgrunden. Helt klart livsklvalitet enligt mig <3
kathrinea.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jodå det var helt okej. Låter härligt <3
nouw.com/shinelikeapearl
Så gott med paj 😊 Jag hade så svårt att sova inatt så var också vaken vid 5
evahle.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja! 😊 Uschdå.
nouw.com/shinelikeapearl