Tröttmössa

Godmorgon, hoppas ni sovit gott. Jag sov bra när jag väl sov om vi säger så. Dagen igår gick i ett vill jag lova och värmen gjorde inte saken bättre. Började dagen tidigt och åkte först till Mekonomen och hämtade ut mina nya tändstift sen var jag en sväng till ICA och köpte frukost och lite blommor. Åkte till graven och fixade lite och lämnade en bukett rosa rosor.
Sen var det dags för Överby och en dag med Therese, som jag har längtat. Det blev ett gäng timmar och jag var helt slut efteråt om jag ska vara ärlig. Köpte äntligen en sladd för att kunna byta stereo i bilen men då visar det sig att sladden inte passar i stereon istället så nu ger jag upp det där, blev ett lite väl stort projekt. Skulle även solfilma bilen men det blåste som attan på kvällen så det var lättare sagt än gjort. Jag fick mig en tur till Lilla Edet dock där jag hämtade nya tygmattor till bilen så de blev bytta iallafall.
Just nu sitter jag och njuter av en kopp kaffe men det vankas jobb om en stund och samma visa imorgon så helgen lär väl flyga förbi i vanlig ordning.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök ,
Du hann med en hel del igår. Förstår om du är trött.
Www.frokenrodlok.se