Tystnad

God förmiddag, hur har ni det?
Här har det varit tyst i flera dagar. Det har varit en kombo av att jag själv känt mig fruktansvärt slut och att Nouw har strulat. Kände att jag behövde en paus. Nu är jag tillbaka iallafall.

I fredags jobbade jag till 17:00 sen åkte vi direkt till några vänner. Åt, drack vin, spelade sällskapsspel och hundarna busade. Otroligt trevligt! Igår så var vi i Vetlanda en sväng för att gubben skulle ha lite saker till bilen och sen var vi i garaget en sväng. Bortsett från det har det alltså varit en lugn helg.
Hade så svårt att somna igår och när hunden väckte mig i morse kände jag att jag ville sjunka 10 meter under jorden. Jag var trött och huvudet bankade som att det inte fanns en morgondag. Men det var bara till att kliva upp och ta ut honom. Sen dess har jag trotsat huvudvärken och tröttheten med att röja upp lite här hemma och nu har jag landat i soffan med virkningen. Vid 12:00 ska jag börja tvätta men fram tills dess ska jag bara njuta i soffan.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag ,
Stulet med nouw har gjort att jag inte heller har orkat blogga. Men nu verkar det funka och min skrivlust är tillbaka. Vilken härlig fredag kväll som ni hade. Vin och sällskapsspel låter så roligt 😊 jobbig att du har så ont i huvudet i dag, hoppas att det ger med sig under dagen 😊
jennysvardag.se
Karolinee,
Skönt att du är tillbaka, det kan vara skönt med en paus ibland. Hade också lite svårt att sova igår men det var nog pga vi bytte rum med sonen och vi har ingen persienn eller rullgardin så lite ovant att sova i ett ljust rum haha. Gud så fin outifit du har!
www.karolinee.se
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Jag vet många inlägg jag skulle göra fick vänta och jag är också mycket trött. Jag hoppas att det går bättre för dig
nouw.com/enitalienareisverige