Tystnad

Här har det varit riktigt tyst. Jag har haft lite problem med internet hemma därav har det varit tyst men nu har jag landat hemma hos mamma och har återigen internet och kan uppdatera en liten sväng. Det har visserligen inte hänt så mycket spännande i mitt liv som jag kan uppdatera om men iallafall.
I förrgår var jag hemma hos Therese en sväng för första gången, kul att se hur hon bor efter all denna tid. Skulle mest sno lite internet så jag kunde ladda ner lite filmer på Netflix men att förena nytta med nöje skadar aldrig. Men förutom det har det varit mest soffläge och virkande, har blivit klar med en till sjal så någon nytta har jag gjort.
Idag vankas det tårtbak, ska bara samla lite kraft och energi först. Är helt slut. Lillebror fyller femton idag så vi ska fira lite. Helt galet att lilla lillebror fyller femton år, jag känner mig inte mycket äldre själv men det är väl bara till att inse att man inte är så ung längre.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,

Hej. Vilken himla snygg scarf eller vad det heter som du har där.

nouw.com/mynameisjossan
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Grattis till din lillebror =)hoppas han får en toppenbra födelsedag =)

nouw.com/2barnsmammaochfru
svullo
svullo,

Ja försvinner internet då sitter man där som ett fån 😊 ett tips om du bor i stan kan du gå till affären och låna internet 😉

nouw.com/svullo
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe ja verkligen. Bor tyvärr inte centralt öht 😊
nouw.com/shinelikeapearl