Underbar känsla

Jag tänkte redan på det igår kväll men kom och tänka på det igen när jag kom hem igår. Ni som hängt med lite vet att jag haft det otroligt svårt med ensamheten. Att bo ensam, att vara ensam. Jag har inte gjort det på en väldigt lång tid så verkligheten blev nog aningen hård. Sen jag flyttade in för några månader sedan har jag inte gjort annat än att fly från mitt hem, mig själv och min ångest. Men igår då längtade jag hem. Efter att få komma hem, vara ensam. Bara få lägga mig i soffan och inte ha några måsten omkring mig. En sådan underbar känsla att äntligen trivas med sig själv och med ensamheten.

Nog om det. Nu har jag precis rivit av några jobbtimmar och har precis kommit hem. Ska kasta mig i en efterlängtad dusch och sen äta sen middag i form av vårrullar. Inte haft någon vidare matlust på hela dagen faktiskt men nu är jag riktigt hungrig så det gäller att passa på.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Madde,

Det är så viktigt att kunna må bra i sitt egna sällskap också. Måste ha varit en underbar känsla då du kände så. Just nu är jag aldrig ensam och bara längtar efter det. En vecka helt själv. Underbart

www.nouw.com/madelens
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja visst är det. Jo det förstår jag.
nouw.com/shinelikeapearl