Undvik smärta i fötterna med rätt fotvårdsprodukter

Inlägget är i samarbete med Fotbutiken.se.

God förmiddag, har ni hunnit komma igång med dagen ännu eller sitter ni kanske som jag i soffan? Jag tänkte börja dagen med att skriva ett inlägg till er där jag vill ge ett genialiskt tips som mer eller mindre alla kan ha nytta av. Det handlar om fötter och fotvårdsprodukter. Vi alla har ju fötter så det är verkligen någonting som alla borde lyssna på och fundera över.
Hos Fotbutiken hittar du allt mellan skosulor, hjälpande produkter vid olika fotbesvär, skavsårsplåster, massageprodukter och mycket, mycket mer.

Butiken som jag idag fått nöjet att samarbeta med heter Fotbutiken.se och hos dom hittar du ett brett sortiment med allt du kan tänkas behöva för att hjälpa dina fötter och minska smärtan i dom. Fötterna bär oss överallt och ska hålla i många, många år så det är otroligt viktigt att ta hand om dom. Jag upplever själv att fötterna är något som ofta glöms bort tills det är försent så att säga.

Tror många av er kan känna igen er i situationer som när man till exempel köper ett par nya skor och såklart vill du inte hellre än att gå ut och trampa runt i de nya, men hur ofta går det bra direkt? Sällan upplever jag. Jag lyckas alltid få skoskav på hälarna och det gör fruktansvärt ont vill jag lova, känner ni igen er?
Hos fotbutiken kan du iallafall köpa skoskavsplåster. Detta är verkligen en skänk från ovan till oss med skoskav, jag upptäckte själv denna produkten för något år sedan och sedan dess ligger det alltid ett paket i min väska, redo att användas. Plåstret sätts direkt på blåsan och blir som ett extra, skyddande hudlager. De är verkligen supersköna.

En annan kategori som jag ändå vill nämna medan vi är igång är deras utbud av skoinlägg. Har ni några skoinlägg sedan innan? Har ni testat kanske? Jag själv äger ett par Gel Activ som ni även hittar i deras webbshop. Innan hade jag problem med trött och onda fötter ganska ofta, jag går tyvärr i ganska mycket platta skor vilket är döden för fötterna. Men sen jag började gå med inlägg i skorna så mår mina fötter mycket bättre och känns inte så trötta om kvällarna. De är dessutom otroligt bekväma och sköna att gå på så jag är mer än nöjd. Ni hittar ett stort urval av märken och modeller på hemsidan så passa på att klicka hem ett par innan du ska gå in vårskorna.

Ett annat stort problem som kan uppstå när man köper nya skor är att få ont i hälarna. Inte bara av skoskav utan även under hälen. Fotbutiken har jättemånga mjuka och sköna hälinlägg för stötdämpning till hälarna. Dels tycker jag att hälstrumporna ser spännande ut men även deras hälinlägg mot hälsporre. Hälsporre är ett annat ord för hälsmärtor och nästan alla har någon gång upplevt hälsporre. Genom att avlasta hälen och vävnaden i trampdynan under hälen får hälen lugn och ro så att hälsporren kan läka.

Nu har jag svävat iväg lite men det är så svårt att korta ner ett så omfattande ämne men jag tror jag fick med det jag själv rekommenderar och tycker är viktigast. Men jag tycker ni själva ska klicka er in hos Fotbutiken.se och kika på deras breda sortiment. Det är lättare när man själv ser och får en övergripande bild.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Bra och tåliga skoskavsplåster som sitter kvar och som tar bort det onda är ju bästa uppfinningen.
kamillaskamera.com/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,