Ungefär lika trött

God eftermiddag, hur har ni det?
Här är det bra,har nyss ätit en sen lunch och hunnit landa i soffan. Jobbade 07:00 - 12:00 idag, ett alldeles lagom pass kändes det som, hehe. Imorgon skulle jag ge det ett nytt försök att gå bredvid på den andra avdelningen men det blev ingenting med det då heller då dom behövde mig jobbandes där jag varit innan men det gör mig ingenting, trivs verkligen super bra där.
Förutom jobb så har jag försökt njuta lite av vädret, idag känns det nästan som sommar igen och jag hoppas verkligen att det är här för att stanna nu. Vill ha sommar och inte det grå, trista höstväder vi haft det senaste.

Just nu känner jag mig lika trött som Mini.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,
Jätteskönt att jobba ett sådant pass. Då har man tid på sig att göra andra saker man behöver, eller för att ta det lugnt =) Jag hoppas ockå sommaren kommit nu!
www.frokenrodlok.se
Jennysvardag
Jennysvardag,
Vad roligt att det går bra för dig på jobbet. Det är så härligt att solen och värmen är tillbaka, jag hoppas också att värmen är här för att stanna nu 😍
nouw.com/jennysvardag
Elisa,
Härligt att jobba en halv dag när det varit sånt fint väder! 😊 hoppas du njutit ordentligt. Skönt att du trivs på jobbet, lyxproblem att vara behövd på första stället, men hoppas såklart du får gå bredvid på den andra så du får den erfarenheten. 😊
elisamatilda.se
mynameisjossan
mynameisjossan,
Vilken otroligt söt hund och vad skönt att jobba några få timmar. Det behövs ibland
nouw.com/mynameisjossan
amandalarssons
amandalarssons,
Mirre,
Ohh sådär trött kände jag mig i morse också, samt när jag kom hem från jobbet, GÄSP liksom, men det redde till sig efter en promenad
sweetwords.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
åh vad kul att höra det går bra för dig, så himla söt hund du har också <3
nouw.com/jessiekaos
katjaziden
katjaziden,
Visst blir man helt lyckligt av vädret!?? Nu håller vi tummarna att det håller i sig! Man blev så bortskämd förra sommaren!!
nouw.com/katjaziden
Sara,
Bah, jag är också supertrött! Hade några aktiva timmar idag men inte många. Kan vi inte bara bestämma, du och jag, att nu SKA vädret hålla i sig?
www.onyourfeet.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Jag hoppas också att värmen stannar nu. Det har varit så skönt ute idag😍Härligt att du trivs på jobbet, Vad jobbar du med?
nouw.com/amandizan