Unnat mig

Nyss hemkomna från Jönköping och tänkte skriva ett snabbt inlägg. Pappa och syskonen kommer när som så det blir inte långdraget. Vi åkte iallafall till Jönköping tidigt i morse för att köpa min julklapp jag fick av Jennie, gubben och svärmor. AirPods. Inte öppnat de än men my god va lycklig jag är, hehe. Känns skevt att köpa hörlurar för tre gånger så mycket som telefonen är värd men, men. Fyndade lite Adidas med och lämnade tillbaka ett par byxor på H&M men tog ett nytt skärp i byte. Jag har inte kunnat ha byxor såhär innan då jag själv inte tyckt det varit snyggt på mig men nu har jag gått ner 12 kg och tycker det såg himla bra ut om man får säga så.
Vad gör ni idag?

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
,
Sån hörlurar har jag också tänkt att köpa. Men jag skulle nog lyckas slarva bort dom 🙈 vad roligt att din pappa och syskon kommer till er. Jag minns den känslan när man kunde ha byxor så och så trivdes man i det 😊
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Dom byxorna satt verkligen fint på dig =) Fint skal =) ha en god fortsättning =)
Ha en fin kväll med din pappa och syskon =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Jessica ,
Grattis till viktnedgång och nya byxor! Det är lite galet hur dyrt det är med bra telefontillbehör... Fortsätt God Jul önskar jag.
lchftrollet.blogg.se