Upp och ner, ner och upp.

Godkväll, har ni det bra?
Jag har halkat tillbaka lite in i mitt skrivar-flow. Inte mig emot, jag mår bra när jag får ventilera det jag tycker och tänker utan att behöva prata om det eller förklara för det kan jag inte ens. Eller orkar inte, det är något mittemellan. Just nu går det väldigt mycket upp och ner lite som i en bergochdalbana faktiskt. Ena sekunden känns allting s otroligt bra, som att det inte finns några hinder eller problem i världen och i nästa sekund känns det som att världen rasar under mina fötter.
Jag trasslar till det med mina tankar om vad jag vill, kan och borde. Pendlar mellan hopp och förtvivlan. Var sak har sin tid och jag har en liten livsplan i huvudet men vi får se vad som blir av. Måste försöka hålla fötterna på jorden samtidigt.

Annars har jag haft ett par intensiva dagar med jobb, möten och bredvidgång på nya jobbet. Det har gått bra i alla fall och jag är mer eller mindre klar, ska göra en kort morgon bara. Men redan nästa fredag ska jag jobba några timmar där, skönt. Efter jobbet idag passade jag och mamma på att tvätta och städa bilarna när vi hade så fint väder innan jag och Mu åkte hem. Landat i Hedekas har vi alltså gjort nu och jag har passat på att baka lite bröd. Nu ska jag dock sjunka ner i soffan och kolla ikapp på alla serier jag missat de senaste dagarna.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer