Upp och ner, ner och upp.

Godkväll, har ni det bra?
Jag har halkat tillbaka lite in i mitt skrivar-flow. Inte mig emot, jag mår bra när jag får ventilera det jag tycker och tänker utan att behöva prata om det eller förklara för det kan jag inte ens. Eller orkar inte, det är något mittemellan. Just nu går det väldigt mycket upp och ner lite som i en bergochdalbana faktiskt. Ena sekunden känns allting s otroligt bra, som att det inte finns några hinder eller problem i världen och i nästa sekund känns det som att världen rasar under mina fötter.
Jag trasslar till det med mina tankar om vad jag vill, kan och borde. Pendlar mellan hopp och förtvivlan. Var sak har sin tid och jag har en liten livsplan i huvudet men vi får se vad som blir av. Måste försöka hålla fötterna på jorden samtidigt.

Annars har jag haft ett par intensiva dagar med jobb, möten och bredvidgång på nya jobbet. Det har gått bra i alla fall och jag är mer eller mindre klar, ska göra en kort morgon bara. Men redan nästa fredag ska jag jobba några timmar där, skönt. Efter jobbet idag passade jag och mamma på att tvätta och städa bilarna när vi hade så fint väder innan jag och Mu åkte hem. Landat i Hedekas har vi alltså gjort nu och jag har passat på att baka lite bröd. Nu ska jag dock sjunka ner i soffan och kolla ikapp på alla serier jag missat de senaste dagarna.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Blondina,

Äsch ibland läggs bloggandet åt sidan så är de ju 😊 kul med bredvidgång, går de bra och trivs du?! 😊 va för serier följer du då?!

blondinas.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jadå 😊 Mest olika realitys.
nouw.com/shinelikeapearl
Sandra,

Känner igen mig så mycket i det du skriver! Livet kommer helt enkelt emellan ibland och så är det ju. Känner sån otrolig stress inför flytten. Vilka serier följer du? 🙃

sandraemirosens.wordpress.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Mycket reality haha. Typ PH, BB osv.
nouw.com/shinelikeapearl
Marie,

Ja det går verkligen upp och ner i skrivandet och jag känner att jag har inte helt flowet jag heller just nu. Härligt att det går bra och att det känns bra att få gå bredvid.

sweetwordsbymirre.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
fighterwomen85
fighterwomen85,

Det är bra här.

Skönt att du har kommit tillbaka i skrivandet igen 😊.

Jag tror att lider av lite berg & dalbana nu i sitt mående eftersom det är en situation i värden som vi inte kan styra över. Vi människor mår bra av att styra över saker.

Så är det. Var sak har sin tid 🙂. Så bra att du skriver av dig. Så kanske tankarna kan komma till rätta. Så du får lugn i dig själv ❤️

Kul med nytt jobb. Hoppas att det går bra med jobbet. Bra du är som bakar bröd.

Det är så skönt att sjunka ner i soffan & se ikapp serier 😊

nouw.com/fighterwomen85
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen. Tack!
nouw.com/shinelikeapearl
fighterwomen85
fighterwomen85,

Varsegod 😊❤

nouw.com/fighterwomen85
corkystyle
corkystyle,

Känner så igen det där att pendla mellan hopp och förtvivlan så mycket. Hoppas det går bra på nya jobbet, Härligt att baka bröd.

nouw.com/corkystyle
Michelle
,

Kan ju va så i vissa perioder att ibland mår man bra och ibland inte nör det blir flr mkt.