Uppe med tuppen

Godmorgon, har ni fått sova gott?
Jag somnade ganska snabbt igår, skönt det. Inte lika skönt när jag vaknade 06:15 idag dock. Varför vaknar man alltid tidigt när man kan sova hur länge som helst? Förstår inte, hehe. Det var bara till att kliva upp. Inte gått ut med hunden än dock då han ligger och sover så gott i soffan, ska ta ut honom så fort han vaknar. Under tiden har jag sjunkit ner bredvid honom i soffan med en kopp kaffe och småkikar lite på Dr. Phil. Så fort klockan blir lite mer ska jag baka med, vill inte dra igång bakmaskinen för tidigt så grannarna hatar mig så det får vänta några timmar, hehe.

Igår hade jag långt hår för en gång skull, löshåret matchar för en gång skull mitt egna så det gäller att passa på. Intensivt rött är svårt att få samma färg på.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

My,
Är ju så typiskt att man ska vakna tidigt då man inte behöber 🤦🏻‍♀️ Ja men vad kul att ditt löshår faktiskt matchar idag! Måste va jobbigt då rött hår fort blir urtvättat i färgen! 😩😩
nouw.com/my_widmark
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen! Ja :/
nouw.com/shinelikeapearl
Annica,
Det är så snyggt med intensivt rött. Har också haft det ett tag, och saknar det.. 😃 Ska nog minsann färga det så igen, inför sommaren eller så - tror jag.
mamaannica.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack! Ja gör de ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Annica
IP: 82.99.3.229