Uppochner

Godmorgon, hoppas ni sovit gott. Jag vaknade första gången vid kvart i åtta och hör och häpna, jag somnade om igen. Det händer typ aldrig mig utan när jag är vaken så är jag vaken. När jag väl vaknade till liv tog jag en snabb runda med vovven och sen in för lite kaffe och Rederiet och det är ungefär där jag är nu. Inte ens orkat klä på mig ännu, hehe. Men jag är ledig och har absolut inga måsten idag så tänker inte göra mer än vad jag behöver. Solen kikar fram lite lätt mellan molnen så jag tänker nog ge mig ut på en promenad iallafall framöver. Känner mig otroligt uppochner nu för tiden. Vissa dagar känner jag mig så himla pepp på livet och energin har inga gränser sen vaknar jag nästa dag och vill inte ens kliva ur sängen.

Apropå någonting helt annat så beställde jag avfärgning från Lyko men även två av denna foundation. Älskar den men de har gjort en ny version som jag inte alls gillade men nu sålde de ut de gamla för 39:- så jag passade på så klarar jag mig ett tag innan jag måste hitta någonting nytt iallafall.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

melinabj0rkman
melinabj0rkman,
Känner samma som bymalla 😅❤️
nouw.com/melinabj0rkman
beattriicee
beattriicee,
Passade också på att beställa av LYKO!
nouw.com/beattriicee
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Det gjorde du rätt i!!
nouw.com/shinelikeapearl
Natascha ,
Känner igen mig själv i det du skrivet att vissa dagar finns inga gränser, livet är fantastisk för att sen vakna upp och inse att det är definitivt inte livet jag vill leva och just nu handlar allt om gränser. Ha en fin dag🌸
natascha.bloggplatsen.se