Utmattad

Ja det heter väl inte utmattningssyndrom för ingenting men herre, jag känner mig helt utmattad. Jag sover, sover och sover men är lika trött för det. Känner mig psykiskt slut. Vaknar tio gånger per natt, vaknar super tidigt på morgonen och är sen helt slut om dagarna. Suck.
Körde i alla fall hem lillebror förut då han varit hos en kompis i Hedekas och det inte gick några bussar. Passade bra för då fick han laga mat i form av hamburgare, har ätit så mycket skräpmat det senaste att det var på tiden för lite hemlagat. Vägen hem var inte super kul dock för när halva dagen gått så är jag redo för sängen men hem kom jag. Sen dess har jag inte gjort annat än att kämpa för att hålla mig vaken. Försöker hålla mig uppe lite senare för att förhoppningsvis sova lite längre på morgonen. Får se hur länge jag står ut och hur jag får sova i natt..

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,

Åh, jag vet allt om att inte sova - det är så extremt jobbigt....alltid så trött så trött....den där hamburgaren ser helt ljuvlig ut

nouw.com/fibrolivet
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja fy!! Det var den 😍
nouw.com/shinelikeapearl

Utmattning är inget vidare, var det 2016 och det tog flera månader innan jag var "tillbaka" men faller lätt in i stress fortfarande och förstår att det är tufft. Man blir skittrött länge.

www.saramadeleine.se
Amanda,

Åh vad gott med hamburgare det åt jag igår (fredag) dock var det fryst som bara var att steka men hamburgare är så gott 😊

amandizan.wordpress.com
michelle
,

då behöver man sova så kroppen orka tvinga den inte o va vaken för kroppen brhöver vila det är viktigt när man är utmattad .