Utmattad

Jag vet inte vad det är med mig men jag känner mig helt slut, utmattad. De senaste nätterna har jag sovit sju till åtta timmar oavbrutet vilket i sig är ovanligt för att vara jag men det hjälper inte det minsta. Jag orkar vara igång ett par timmar på förmiddagen men sen kraschar jag vid lunch och har ingen energi till något.
Spenderat hela eftermiddagen åt att bara försöka hålla mig vaken men jag mår fysiskt dåligt så trött jag är. Jaja, inte mycket att göra kanske.

Bortsett från tröttheten så har jag bakat lite biskvier. Eller ja jag bakade bottnarna och la på fyllningen igår jag bara dekorerade idag. Tvättat lite, monterat ihop den nya Leksands nallen. Ja lite små pill sådär för att hålla igång.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Jag är också död hela TIDEN varje dag de känns as konstigt vart kommer denna slöhet ifrån när man ändå rör sig massa och går promenader varje dag?😳
nouw.com/jenniesh
NillansBlogg
NillansBlogg,

Vill du veta mer om ett par kapslarna med högkoncentrerad näring som har gett mig och många fler så fina effekter? Bla mer energi😊Skicka mig en vänförfrågan på Facebook så ska jag bjuda in dig i vår infogrupp. Jag heter Gunilla Noll

nouw.com/nillansblogg