Uttråkad

Så fort man blir uttråkad och rastlös när man bara går hemma. Nu är jag visserligen hos mamma eftersom jag har svårt att göra vissa saker själv men nu är inte mamma heller hemma utan det är bara jag och systeryster tills på lördag.
Vi har varit en sväng till Hemmakväll då hon ville köpa lite godis och hon var snäll och bjöd sin syster med. De hade fått in sandwich bite pepparkaka och herregud säger jag bara, smakade ungefär som pepparkaksdeg och var goda. Jaja nog om det. Tog hand om några päron från mamma trädgård och kokade en kompott som vi kan ha i en paj sen. Mycket annat har inte hänt. Nu ligger vi i soffan och glor på Lejonkungen men jag kan säga redan nu att jag längtar efter sängen och värmefilten. Än mer längtar jag efter mitt sovsällskap men det får vänta ett par dagar 🖤

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Silverblomma,

Den där sandwich pepparkaka tycker inte jag om dock, men tur att smaken är olika för annars skulle allt vara slut när man skulle köpa något..Lejonkungen är en bra film om du menade den nya versionen? har sett den dag med min dotter och tycker de är grymt duktiga som fått till den så bra..Kan vara drygt att gå hemma, särskilt när alla andra är upptagna.. dock har du tur att du har någon att spendera lite tid hos i alla fall

www.nouw.com/silverblomma
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Absolut haha. Japp det var den nya, super bra.

nouw.com/shinelikeapearl
ullie,

ja men som ja brukar säga jag är inte hemma för att göra en massa saker ja orkar inte . så ja disney är ju mysigt. kostar det pengar eller?

weberskold.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Hehe brukar vara så. Ja 69:- / månaden

nouw.com/shinelikeapearl
Madde ,

Tyckte den sandwichen lät väldigt god. Gillar ju det och ska helt klart provsmaka. Den där rastlösheten känner jag allt igen, gäller verkligen att man har en balans i livet.

www.nouw.com/madelena
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Ja så god! Ja hua hehe

nouw.com/shinelikeapearl
fighterwomen85
fighterwomen85,

Så mysigt att umgås med sin syster. Den godisen måste jag testa 🙂

Ha en skön fredag! 🤗

nouw.com/fighterwomen85
shinelikeapearl
shinelikeapearl,

Ja verkligen ☺️ Desamma

nouw.com/shinelikeapearl
fighterwomen85
fighterwomen85,
corkystyle
corkystyle,

Har inte smakat den än men ska nog gå in på hemmakväll efter jag har varit hos frisören.

nouw.com/corkystyle