Vad är det för fel på mig?

Nu har snön fallit även hos oss. Måttligt imponerad om jag får lov att säga det. Framförallt för att jag fryser något så orimligt mycket. Pälsade på mig med dubbla lager, vantar, halsduk osv och ändå hann jag inte mer än utanför porten innan det kändes som att jag höll på att gå sönder av kylan. Det är verkligen fruktansvärt, svårt att förklara för någon som inte känner det och en del tycker jag är känslig men vad ska man göra? Jag vill inget hellre än att kunna vara ute med er andra, tro mig.
Hur som nu ska jag inte gnälla mer om det. Har haft en ganska lugn dag, suttit inne och virkat mest. Passar mig perfekt. Sen var vi en sväng till affären och har ätit lite pannkakor men mycket mer spännande än så har inte hänt idag.

Lyckades iallafall bli färdig med mina ljuslyktor, super söta och även till salu.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jag förstår dig, jag är också sådan som fryser. Det spelar inte roll hur mycket jag klär mig så fryser jag enda in i märgen. Hört att det har med ätstöringar att göra.

www.saramadeleine.se
Malin moen,

Det var enbart någon minusgrad hemma hos oss när vi var ute och grillande. Var små vindar; men inget farligt. Kunde inte stå ut med att vara utomhus. Det var så kallt. Obeskrivligt. Eftersom vi var en bit från huset fick man enbart bita ihop. Men det var allt kallt igår.

nouw.com/moen
Madde ,

Det beror på lite. Nu bor du lite högre upp i landet än vad jag gör, men i Göteborg är det alltid galet kallt. Däremot klarar jag kylen bättre då man kommer uppåt mer, typ då jag var barn och bodde i Sollefteå. Så söta ljuslyktor

www.nouw/com/madelena
Diana Saelöen,

Jag är också en fryshöna - speciellt om kylan förstärks av kall vind - då är det kört. Vilka jättesöta ljuslyktor du gjort - duktig du är.

nouw.com/fibrolivet
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Jag är också en Persson som fryser otroligt mycket så jag brukar dubbla lager med kläder när det är så där kallt 😊

nouw.com/amandamalmflod