Vända på pannkakan

Jag är så otroligt trött så jag saknar ord. Men har lagt mig så tidigt de senaste att jag vaknar vid fyra på morgonen och det är inte hållbart det heller så nu försöker jag vända på pannkakan och hålla mig vaken lite senare. Känns som jag ska gå sönder av trötthet nu så vi får se hur detta slutar.
Annars då? Ungefär som vanligt skulle jag vilja säga. Livet känns inte alls tipptopp och jag har inte riktigt tagit in att jag ska vara sjukskriven så länge än. En del av mig vill bara jobba nu, hela tiden. Känns mig otroligt rastlös, saknar jobbet och känner mig skuldfylld men samtidigt så vet jag att jag måste bromsa, måste försöka ta det lugnt. Bara ta hand om mig själv och läka. Men det är svårt vill jag lova. En dag i taget.
Har kommit hem från mamma nu i alla fall men Mu blev kvar. Saknar honom redan men han har det bättre där just nu där han får lite mer uppmärksamhet och har sina kompisar att leka med, lilla älsklingen. Jag ligger i soffan och är lite in and out och ska försöka hålla mig här, vaken gärna två timmar till.

Blev klar med en sjal igår i alla fall, behöver något att pilla med när energin faller på för att inte bli knäpp och då är virkningen en lagom syssla.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

AlexandraStefx
AlexandraStefx,

Jättefin sjal! 😍❤️🌸

nouw.com/alexandrastefx
shinelikeapearl
shinelikeapearl,