Vårdkläder.com 

Inlägget är i samarbete med Vårdkläder.com.

God eftermiddag, hur har ni det? Jag är helt slut har haft fullt upp hela dagen med sjukhusbesök, bakat 40 biskvier och flängt runt så först nu har jag en lugn stund och tänkte passa på att tipsa er om Vårdkläder.com.

Som namnet avslöjar så säljer de vårdkläder till ett flertal olika branscher så som skönhetskliniker, tandläkare, veterinärer och ett gäng till. Dessutom har de inte bara kläder utan andra tillbehör som kan behövas samt arbetsskor m.m.
De har en e-handel då såklart där du enkelt kan handla i lugn och ro, ni kan tillsammans gå igenom utbudet om det behövs och surfa runt bland de olika kategorierna. Perfekt under dagens omständigheter att bara kunna surfa in på nätet och slippa besöka speciella butiker utan sköter allihopa hemifrån eller från arbetet och de har snabb leverans så ni behöver inte vänta länge på er order. Det spelar heller ingen roll om du handlar som privatperson eller företag då de säljer till båda delar.
Skulle du behöva hjälp eller har några funderingar så kan du självklart vända dig till deras kundtjänst så hjälper dom dig med vad som kommer upp.

På de arbetsplatserna jag arbetat som krävt vårdkläder har det funnits ett basutbud som man kan låna av men man har också kunnat handla själv om det är något som fattats eller något speciellt man vill ha. Själv saknade jag ofta en klänning när jag arbetade speciellt på sommaren. Däremot hade jag svårt att hitta någonstans att köpa men hos Vårdkläder.com såg jag att de hade en hel kategori med just klänningar så här kommer jag själv handla i framtiden.

De har dock ett brett sortiment med kläder för de flesta yrken idag så jag tycker verkligen ni ska besöka deras e-handel och spana in deras produkter själva. De har plagg som är av högsta kvalité, som fungerar klockrent funktionsmässigt och som sitter bekvämt på kroppen men har även lagt fokus på att de ska vara snyggt och även roligt om man så önskar. Bara för att man behöver arbetskläder behöver det inte innebära att det ska vara stelt eller tråkigt och det blir det inte här. Priserna är vad jag kunnat se även väldigt överkomliga så jag har egentligen ingenting att klaga på, annars kan jag tycka just vårdkläder kan springa iväg något fasansfullt i pris.

Så om du eller ditt företag behöver uppdatera er så är det till Vårdkläder.com ni ska vända er.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,

De är så bra att de finns såna butiker på nätet 😊 Jag handlade alltid på vårdväskan då jag jobbade på ett äldreboende men på landstinget har de ju sina kläder så vi får inte ha privata eller köpta egna kläder där 😊 Roligt samarbete iaf gumman

nouw.com/blondina