VARFÖR?

Alltså jag blir så fruktansvärt frustrerad över att jag alltid ska vakna så tidigt. Okej, idag var det kanske inte super tidigt men i förhållande till när jag somnade och att jag är ledig så jo, tidigt. Hela dagen blir ju förstörd när det blir såhär. Tröttsamt.
Innan klockan var nio så hade jag bakat en budapesttårta och diskat undan allting och sjunkit ner mer datorn framför Rederiet. Så nu känner jag att energin börjar försvinna. Inte alls kul eftersom det är strålande väder och jag fyller år idag. Hade velat njuta lite av dagen liksom. Just nu sitter jag vid köksbordet iallafall, bloggar lite och har vovven sovandes nedanför mig på golvet och katten i fönstret. Visst inte bara jag som är trött. Gubben är på väg hem då han jobbat halvdag idag. I eftermiddag kommer svärmor hit på fika sen ska vi nog hem till Jennie och dom på fika ikväll. Vad hittar ni på idag?

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Stort grattis på födelsedagen 🌸 ja vad typiskt det är, när man får/kan sova ut, då vaknar man super tidigt och när man ska upp tidigt då är man jätte trött... 😅
nouw.com/sannaevelyne
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack 😍 Hehe ja eller hur!
nouw.com/shinelikeapearl
Stort grattis på födelsedagen! Sedan så söt katten är, hur känns det med katt nu? Du som var så skeptisk till det menar jag. Det där med att vakna tidigt känner jag igen, gör det jämt.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack! Haha jodå det går framåt. Ja suck!!
nouw.com/shinelikeapearl