Vårkänslor

Alltså wow vilka vårkänslor vi haft idag med blå himmel, solsken och femton grader under dagen. Kändes nästan för bra för att vara sant. Jag var nöjd dock som fick använda min nya jacka och solglasögon. Kände mig fräsch för en gång skull, haha!
Nog om mig och vädret, vi har varit en sväng i Vetlanda på jakt efter en radio till vovven som han kan ha på när han är ensam hemma men att få tag i en hederlig radio 2019 var inte allt för lätt, hittade en batteridriven tillslut. Fick även tag på en bilsele och en filt som han kan ha i bilen så nu åker han både tryggt och skönt. Efter det var det hem till Jennie och Micke, vi skulle ha fikat de jag bakat men de var kvar hemma så det tar vi imorgon. Blev dock annan fika såklart, Jennie fixar. Sen var det raka vägen hem och vi har unnat oss pizza ikväll faktiskt, eller ja jag åt kebab men.

Idag kom paketet med selen jag beställde till mini, hade en likadan till min förra och jag älskar dom. Sitter super bra och finns i flera färger och mönster, jag köpte såklart camo hehe.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Yela,
Alltså vädret som är nu är helt underbart, känns typ som livet kommer tillbaka & älskar att ta fram tunnare jacka och sneakers! Såg förresten din skinnjacka på fb, såå snygg 😍 Vart har du köpt den?
nouw.com/beautyela
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Helt amazing! Tack, på H&M <3
nouw.com/shinelikeapearl
Amandizan
Amandizan,
Älskar verkligen att våren är på väg. Här har det varit strålande sol här med. Vad gott med kebab det får man unna sig ibland😍
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja!! ja eller hur <3
nouw.com/shinelikeapearl