Världs epilepsidagen 11/2

Visste ni att det är världs epilepsidagen imorgon, 11 februari? Ska jag vara helt ärlig så hade jag inte super bra koll men från och med nu kommer det inte missas. Jag har jag faktiskt personer väldigt nära som lider av epilepsi och efter att ha upplevt det på nära håll så vet man verkligen vilken struggle det kan vara. Därför tycker jag det ä super med sådana här dagar som uppmärksammar, speciellt när det är sjukdomar som vanligtvis kanske inte uppmärksammas så mycket tyvärr.

Det är mycket vi inte vet om epilepsi och hjärnan öht, de behövs massvis med pengar till forskning för att kunna komma längre. Därför värmer det mitt hjärta lite extra att Epilepsikampen finns. De tillverkar och säljer både armband och nyckelringar som inte bara är snygga utan där vanligtvis 50% av priset (minus frakten) går direkt till hjärnfonden. Men nu till det bästa, de har valt att göra en extra fin gärning när det är världsepilepsidagen och valt att skänka hela summan till hjärnfonden, men det gäller som sagt bara den 11/2 så vill ni hjälpa till tycker jag att ni ska passa på då.

Ni hittar dom både på Facebook och Instagram.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Jag hade inte koll på att det var världs epilepsidagen i morgon. jag tycker att det Är så bra att det uppmärksammans
nouw.com/jennysvardag
Kamilla,
Så bra att du uppmärksammar dagen redan nu så folk får upp ögonen i tid tänker jag. Tycker att det är så många olika dagar nu att jag inte har koll på alla. Bra intiativ Pärla!
kamillaskamera.com/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen. Tack!
nouw.com/shinelikeapearl
Åh det viste jag faktiskt inte. Min ena syster har grav epilepsi men hade inte en aning om denna dagen
evahle.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Min syster med tyvärr.
nouw.com/shinelikeapearl
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Visste inte detta men det är viktigt att uppmärksamma. Min nära vän hade ofta och många omkring visste inte vad de skulle göra ❤
nouw.com/sarahlinnsliv
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
tessbjork
tessbjork,
Hade ingen aning om den här dagen, men eftersom jag fyller år 11/2 så kommer det iaf vara lätt att komma ihåg framöver 😊
nouw.com/tessbjork