Vill du klara högskoleprovet?

Inlägget är i samarbete med hpguiden.se.

God eftermiddag, har ni haft en bra torsdag hittills? Här har det varit grått hela dagen precis som resten av veckan och man kan bli deprimerad för mindre skulle jag säga. Därför skulle jag vilja pigga upp med ett litet tips då jag fått nöjet att skriva detta inlägg tillsammans med Högskoleprovguiden.

Är det någon av er som skrivit provet? Jag har faktiskt inte gjort det men har funderat på det men det verkar vara en otroligt massa delar och jag tycker det verkar svårt att hålla reda på allt och framförallt veta hur man ska förbereda sig på bästa sätt.
Provet är stort och det är mycket som omfattas i det och det kräver både fokus och mental styrka väl på plats men det kräver också mycket förberedelse iallafall man vill lyckas så bra som möjligt.
Det är här Högskoleprovguiden kommer in. De driver nämligen en onlineutbilning med personliga coacher som hjälper dig att nå dina mål och din fulla potential inför provet. De hjälper, stöttar och finns där för dig under hela processen enda fram till provet. Du kan känna dig trygg med deras utbildning där du får all kunskap du kan tänkas behöva samtidigt som du kan få stöttning om det behövs.

De har två olika typer av medlemskap på sidan ett som är helt gratis där du får tillgång till bland annat 43 gamla prov, övningsuppgifter och videogenomgångar. Sen har de även ett VIP-medlemskap där du bland annat får tillgång till över hundra gamla prov, övningsuppgifter, videogenomgångar men också en personlig coach och snabb personlig hjälp om du kör fast. Med deras hjälp kommer du med stor sannolikhet nå dina mål nästa gång du ska skriva högskoleprovet så förbered dig inför högskoleprovet med Högskoleprovguiden så får du de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

bergstrandanna
bergstrandanna,

Har inte heller skrivit det någon gång, men tänkt göra det många gånger. Var till och med anmäld i våras men det blev ju inställt pga corona. Tråkigt för jag hade pluggat som en tok! Gick och blev gravid istället så nu dröjer det nog till jag ger mig på det igen haah ♥

nouw.com/bergstrandanna