Vilse i pannkakan

God kväll, har ni lika mycket storm som vi? Här på Bästkusten kan man knappt gå utanför dörren utan att blåsa bort. Skittråkigt när det har varit fint väder så länge nu och så blir det världens bakslag när man åker iväg.
Vi har iallafall varit iväg mer eller mindre hela dagen. Åkte vid elva i förmiddags. Stannade på MAX i Uddevalla och åt lite lunch innan vi rullade mot Göteborg. Väl där så var vi tidiga så stannade på Donken då mamma ville ha kaffe och jag fick en frappe, inte mig emot liksom. Sen åkte jag och släppte av henne vid läkare, jag fick ju under rådande omständigheter inte ens följa med in på kliniken. Jag skulle alltså roa mig själv under tiden. Fick panik i trafiken i stan så tänkte jag åker till min födelseort Mölndal, där är det lugnt. Men så fel jag hade, de har byggt upp en helt ny stad där kändes det som och det var totalt kaos och vips så hade jag kört vilse.
Som en skänk från ovan så hittade jag helt plötsligt Fässbergs kyrkogård. Min pappas morbror och hans föräldrar ligger begravda där och jag har inte varit där sen han gravsattes för sisådär åtta år sedan så jag passade på att stanna till.
När jag väl skulle ta mig tillbaka för att hämta upp mamma blev det samma kaos igen. GPS'en var inte uppdaterad med alla nya vägar så jag hittade inte in alls. Efter många turer, svordomar och panikattacker så hittade jag rätt. Allt gick bra för mamma och vi styrde uppåt i landet igen. Stannade och handlade lite i Uddevalla och sen lämnade vi av lite saker jag virkat till Jennifer. Sen tog vi gamla vägen hem till Hedekas men fick vända efter en bit då det fallit ner ett träd över vägen.

Det blev en himla lång dag helt enkelt. Nu sitter jag dock i myskläderna och kikar på Big Brother. Therese kommer hit om en stund och vi ska väl umgås lite, så skönt att ha en vän som henne säger jag bara. Sen blir det nog sängen, ska upp tidigt imorgon och baka.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Hahah galet det där hur mycket de kan göra om städer och så lost man kan känna sig... sen tycker jag alltid att man sitter på helspänn när man ska åka efter GPS. Vad fint att du kunde ta en tur förbi kyrkogården!
nouw.com/sannaevelyne
Lexochlogan
Lexochlogan,
Å du hade ju kunnat hälsa på mig under tiden 😂 bor utrop Hisingen. Ja visst har de byggt mycket i Mölndal, min bror har jobbat på
byggen där länge så man gar sett det växa upp. Skönt att det gick bra för din mamma
nouw.com/lexochlogan
Madde,
Hoppas du får en fin fredag. De där med stormen är lurigt. De kan vara vindstilla på ett ställe sen går man 2 meter så pang kommer en vind som är jätte stark
missmadde.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack det var bra.
nouw.com/shinelikeapearl
Diana Saelöen,
Åhhh, jag hatar när de ändrar om överallt, eller vägarbeten eller annat som gör att man måste köra andra vägar...jag har liksom absolut 0 lokalsinne och kan köra vilse i en by med 2 gator typ. Jag använder appen waze på telefonen sen min gps la av, den är mycket bättre för den är realtid och visar andra vägar om det är stopp på den vanliga kortaste vägen.
nouw.com/fibrolivet
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja eller hur!! Smidigt.
nouw.com/shinelikeapearl
TwinMom.se,
Det är som när en annan kommer till Sthlm, det är alltid nångor nytt! Vi har alltid vart där mycket men likt förbannat så byggs det hela tiden så det är alltid lika spännande när man kommer di😂
Vad mysigt med en tur till kyrkogården. Jag måste också åka dit snart!
www.twinmom.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hahaha ja så snurrigt! Ja verkligen.
nouw.com/shinelikeapearl